uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Önümüzdeki hafta kesin. Ancak bakalım hangi gün ve nasıl olacak?

Günaydın galiba daha ses seda yok p.tesi olması muhtemel..

ya hala anlamadınızmı bu tesmer türmoba gelir yaratmak amaçlı kurulmuş bir çiftlik bizim yakarışlarımızda çokda umurlarında adamlar bizim dememizle tuvalate gitmezler beklicezzz biz 300 sayfa yazdık diye sonuçmu açıklıcaklar

günaydın herkese ,
ben de 13 mayıs diyenlerdenim...
ama pzt de olur...salı da çarşamba da ..bende hiç heyecan yok valla...
son hakkım zaten...olduysa oldu olmadıysa zaten artık yapacak birşeyim yok...

geçen sınavı hatırlamıyomusunuz arkadaşlar millet yüreği ağzında beklerken adamlar sonuçları açıkladık dediler site boştu yani bu kadar umurlarındayız insan yaptığı bişiyi dener bakar bunca insan bekliyor diye düşünürr onlar sadece para peşindelerr nasıl daha fazla yolabiliri nasıl daha fazla kanlarını emeriz telaşındalar

13 Mayısda aramalar başlar diye düşünüyorum....aramaların bir kısmı 14 Mayıs a sarkar....14 mayıs akşamı tesmerin sitesi çöker...gece geç saatlerde sitede sonuçlar yayınlanır....Bu bir Tesmer kuralıdır....

15 inden önce zor demiştim o yüzden kafam rahat 15 ini bekliyoeum erkenden strese girdi dün arkadaşlar boşu boşuna

Gaziantepte 6-7 mayıs 6.Türkiye Muhasebe Forumu varmış, tüm kodamanlar o yüzden antepe gitmiş arkadaşlar. Antep de olan stajer arkadaşlar gidin foruma baskı uygulayın, niye açıklamıyorsunuz sınavları diye :D
Bu arada şuan Türmob Genel sekreteri Yücel akdemir konuşma yapıyor sanırım orda. cebini arayıpta rahatsız etmeyin adamı :P

kimsede yok burda ara arananda yok

300. sayfayı görmeden açıklama falan beklemesin kimse ;D ;D :D

hala 300,500 300 500 300 500 300 500 hızlı hzlı okuyun tempolu olarak arkadaşlar haftaya cumaa iştee 300 500 ü yok

pazartesi salı bekliyorum ben hadi hayırlısı bu dönem belge alan çok olur inşallah tabi başta ben :D

oky ' Alıntı:
pazartesi salı bekliyorum ben hadi hayırlısı bu dönem belge alan çok olur inşallah tabi başta ben :D
sana belge kalmamış boşuna bekleme bak daha biz almadık öle oyun bozma sırana geçç çabukkkk :D

sinanyucel ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
sana belge kalmamış boşuna bekleme bak daha biz almadık öle oyun bozma sırana geçç çabukkkk :D

yok öyleee sonuçlar açıklancak ondan sonra size belge vercekler :D

yaww bu nasıl bir hafta sonu sıkıldım iyce hafta başlasa sonuçlar açıklansa kazandık diye bağırsam fenamı olur

arkadaşlar cuma günü odamı aradım kağıtların tesmere ulaştığını sonuçların p.tesi günü açıklanacağını söylediler. daha sonra tesmeri aradım kağıtların daha kendilerine gelmediğini söylediler. ben de kime inanacağımı şaşırdım.ama tesmer yalan söylüyor gibi geliyor bana.Bugün açıklanır inşallah hepimiz için de hayırlı olur.
Not: odayı özellikle belirtmiyorum.oradaki arkadaş zor durumda kalmasın diye.
Saygılar

tesmerin yalanlarına alıştık artık, odadan söyledilerse doğrudur kardeş.

bugün açıklanacaksa aramalar başlamışmıdır acaba? aranan varmı?