uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt:Şafak kaç sizce??

okan_38 ' Alıntı:
Bende kayseri odasını aradım hiçbir cevap yok..
kayseri smmm odası ne zaman ilgilendi ki bizim sınavlarla lütfen (bizlerden daha önemli işleri var kokteyller konserler dururken)

Ynt: Şafak kaç sizce??

Arkadaşlar az önce İstanbul odasını aradım ismet beyle görüştüm.Elimize ulaşan bişey yok dediler.Yücel beyde pazartesi açıklanacak demişti.Fakat şuan telefona cvb vermiyor.Sizde arasanız bir baskı unsuru olur diye düşünüyorum

yücel bey bir kişiye bari cevap verse de hepimiz öğrensek açıklanıp açıklanmayacağını

ya adam cumadan bu güne kadar rahat rahat hafta sonunu yaşadı ben demiştim 2 gün cebi çalmadan temiz hafta sonunu geçirmek için pazartesi demiştir diye bırakın cumaya kadar yolu var.

Bugün için çok umutluydum ama görünen o ki bugünde açıklanmayacak...:(:(:(

ya neyse bugün akşama kadar bekliyelim.Bugün geçerse bu haftada zehir bize.

arkadaşlar yücel beyi aradım toplamalr yapılıyor yarın belki aramalar başlayabilir dedi bugün beklmeyin dedi

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar yücel beyi aradım toplamalr yapılıyor yarın belki aramalar başlayabilir dedi bugün beklmeyin dedi
Yücel bey cuma günü aradığında da bugün ya da yarın en geç pzt dememiş miydi?*
yücel beye de inanmıyorum artık...

Evet beklenen haber de geldi...:(:(
Bugün beklemeyin...:(:(
Bu haftayı bu şekilde geçireceğiz galiba...
Allah herkese sabır versin inşallah...
hayırlı haberler alalımda sonunda...
Beklediğimize deysin..

arkadaşlar sizlerde yücel beyi aramaya devam edin rahat edemesinler şunu gördük kimsye güvenmeyeceksin

Yücel Bey i aramaya devam.....bu tesmere baskı yapmadıkça hiç ilgilenmezler bizlerle....

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar sizlerde yücel beyi aramaya devam edin rahat edemesinler şunu gördük kimsye güvenmeyeceksin
arayınca noluyor ki kurtulmak için önündeki günlere atıyor cuma arandı pzt dedi şimdi aradında salı diyor yarı ararsın çarşamba,çarşamba ararsın perş dicek.....:):)

salako gibi olduk şunun surasında cumaya kaç gün kaldı kız emine.)))

Dün yaptığım kazadan sonra şu anda bile arayıp tebrik etseler, moralimin yerine geleceğini sanmıyorum.
Turmob yıllardır bizde ne sinir ne de hayat bıraktı...
Tebrik ettikten sonra başlayacaklar aidat ve ruhsat ücreti için mektup göndermeye.
Ben de ruhsat parasını aracımın tamirine vereceğim, olacak bitecek işte.

Her birimizin ayrı ayrı sıkıntısı varken, bir de bu kurumun ciddiyetsizliği yüzünden hayatımız zindana dönüyor...

zeyna78 ' Alıntı:
Dün yaptığım kazadan sonra şu anda bile arayıp tebrik etseler, moralimin yerine geleceğini sanmıyorum.
Tebrik ettikten sonra başlayacaklar aidat ve ruhsat ücreti için mektup göndermeye.

Her birimizin ayrı ayrı sıkıntısı varken, bir de bu kurumun ciddiyetsizliği yüzünden hayatımız zindana dönüyor...

Geçmiş olsun.

yani 7 hafta bekledınız 1 hafta daha bekleyemıyosunuz arkadaşlar.rahat bırakın tesmeri-yücel beyibekleyın bi kaç gun daha :-\

zeyna78 ' Alıntı:

Geçmiş olsun yaa.Sen iyi ol yeter

zeyna78 ' Alıntı:

geçmiş olsun..............