uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Sağolun arkadaşlar...
Gerçekten pazar sabahı yapmış olmam büyük şans...
Ne birine ne de bir araca çarpmadım, ancak arabamın altı sizlere ömür... Hasar çok büyük...

Elbette her birinizin sıkıntısı da ayrıdır... Turmobun bize bunları yaşatmaya hakkı yok...
Alsın ruhsatımı ne yaparsa yapsın... Umurumda bile değil... :(

çok geçmiş olsun insan canından önemli olan birşey yok verilmiş sadakan varmış bırak mala olsun

sinanyucel ' Alıntı:
çok geçmiş olsun insan canından önemli olan birşey yok verilmiş sadakan varmış bırak mala olsun

11 yıldan beri, ilk yaptığım hız kaza getirdi :(
Kendimi affedemiyorum.. birine ya da bir araca çarpabilirdim.

Hayatımızda onca sıkıntı var, bir de Turmob yıllardır bize iyi birşey sunmadı...
Artık istesem de uzun bir süre ruhsatı alamam...
Onların olsun!

bende geçmiş olsun diyorum ve ekliyorum Türkiye deki en başarısız iki kurum TÜRMOB ve onun Yamağı TESMER bu kurumlar Türkiye de hiçbiryerde adı geçmeyen hiçbir başarıya imza atmamış iki başarısız yüz karası kurumdur.

BRONZİ ' Alıntı:
bende geçmiş olsun diyorum ve ekliyorum Türkiye deki en başarısız iki kurum TÜRMOB ve onun Yamağı TESMER bu kurumlar Türkiye de hiçbiryerde adı geçmeyen hiçbir başarıya imza atmamış iki başarısız yüz karası kurumdur.

+1

geçmiş olsun...

bu arada tesmer-türmob bizi oyalayan herkese gelsin bu şarkı hande yenerden-atmaaaaaaaaaaaaaa :)

BRONZİ ' Alıntı:

Cuma-C.tesi-Pazar iş için Gaziantep'teydim. Tesadüf Muhasebe Forumu varmış. Tüm üst düzey yöneticileri oradaydı (Türmob-Tesmer). En lüks otellerde kalıyolardı. Ben kalacak otel bulamadım, 2 yıldız çok eski püskü bir yer anca bulabildim. Toplantı yapılan otelede uğradım. Beyler oturmuşlar, kebapları, baklavaları afiyetle götürüyorlardır. Sen, ben umurlarında mı.

Kimlerin paralarıyla yapıyorlar bu toplantıları, kimlerin paralarıyla kalıyorlar en lüks 5 yıldızlı otellerde, kimlerin paralarıyla yiyip içiyorlar..senin benim aidatlarımla, sınav başvuru paralarıyla..

Valla diyecek bir şey yok...

bizler inşalllah hakkımızı alırsak bu sıvadan onlarının hepsini yerinden edeceğiz ve türmobu maliye bakanlığına verilecek dilekçe örneği yazmanktan başka işe yaramayan kurum sıfatından çıkaracağız ayrıca bugün tesmerin siteside çökertilmeli bence aramak değil siteyi çökertmemiz lasım ;D

Geçmiş olsun sayın zeyna78. Hava yastıklarının yüzünde patlaması ne demek iyi bilirim :)

sedateroglu ' Alıntı:
Geçmiş olsun sayın zeyna78. Hava yastıklarının yüzünde patlaması ne demek iyi bilirim :)

;D michael zeyna F1 istanbuldan gidecek diye dayanamamış ve derhal olaya müdahale etmiştir sayın forumdaşlar geçmiş olsun:)

ismmmo'nı az önce aradım, heran aramalar başlayabilir bekleyin dediler

yok olmadım alevdim ateş oldum şimdi : ))) sınavlar açıklansın kül olcam :))

ateş34 ' Alıntı:
yok olmadım alevdim ateş oldum şimdi : ))) sınavlar açıklansın kül olcam :))

Allah kolaylık versin senin işin de zor :))))

Şimdi benim odayı aradım gelen giden bişey yok diyorlar...

serkans ' Alıntı:
ismmmo'nı az önce aradım, heran aramalar başlayabilir bekleyin dediler

ciddimisinn bir daha söyle ne konuştunuz ne dediler ne dediler : )))