Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şafak kaç sizce??

adama bak yaw ortalığı karıştırdı kaçtı gitti valla, modöratöre şikayet edelim, elyasa06 duygularımızla oynuyor diye ;D

başka bi forum da da bi tanesi

"Mali Müşavir oldummmm... çok mutluyum... "

diye yazmış

yazan arkadaş zaten cümlesinde kesin yargı belirtmiyor miş mış cek cak ekleri yani haftanın özeti gibi kızmaya gerek yok sonuçta o da bizler gibi hafif sıyırmış

yücel bey söyledi ya hem arayın sorun diosunuz hem arayıncada inanmıyorsunuz ben de sizden bişey anlamadım.

Herkese günaydın arkadaşlar..
Düne kadar nası olsa kalıcam diye sınawın sonucunu merak bile etmiyordum. dün belki açıklanmıştır diye baktım sonrada sizin yazılara bi takıldım. walla stres yaptım arkadaşlar heyecan bastı sizin yüzünüzden ;)))
inşallah bugün açıklanırda biter herkes için bu çile :(

canım sen analtırmısın ne konuştunuz ne dedi tam olarak bir duyalım kesinmi konuşuyodu yani ikna oldunmu sen

bence cumaya bitecek bu iş el altından öğrenmeler başlamış forumu okuduğumda belli oluyor bence daha fazla uzatamazlar en fazla cuma ya biter bekleyip göreceğiz

Bu arada forumun pagerankında ciddi bir artış olmuş sanırım :) Onlar da bu durumu değerlendirmek istemiş. Aldığı reklamlara bakar mısınız :) (hemen altta)

elyesa.06 ' Alıntı:
babama sormadım heralde okuyorumda yazdıklarınızı pişman ettiniz
idare et insanlarda bir gerginlik var ondan dolayı senle şahsınla ilgili değildir herkes gibi bekliyoruz işte geriliyoruz yani : ))