uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

cakmasmmm ' Alıntı:
Kadir ben gelemem oralara

sen pul biber göndersene bu tarafa :)

pul biberi ni bilmemde, tırnaklı pide arasında nohut kebabı ve lahmacunu süper di :)

Ben ankaralıyım..

daha önce anteplilerle çalışırdın kanaat biber falan.. ordan iyi geliyodu en iyisini alıyodum. şimdi markete kaldık.

[pul biberi ni bilmemde, tırnaklı pide arasında nohut kebabı ve lahmacunu süper di :)
[/quote]

nohut kebabı değil be kardeşim nohut dürümü , onuda dürümcü recep ustadan yiyeceksin , gelirsen yediririm inşallah , evet lahmacun u çok gözdedir. , virde fıstık ezmesi ile baklava yee , duvarlara tırmanırsın maazallah :)

Ben de Kastamonuluyum :) İstanbulda yaşıyorum. Avrupada herkes beni tanır (Esenlerde, Güngörende, Bağcılarda :) )

Bu sınavın açıklanacağının en iyi göstergesi ilk kez sınava girenlerin staj notlarının http://sinav.tesmer.org.tr adresindeki not görüntüleme bölümüne girilmesidir.

Şimdi var mı ilk kez sınava giren? Bi bakın bakalım.

Kadir27 ' Alıntı:
[pul biberi ni bilmemde, tırnaklı pide arasında nohut kebabı ve lahmacunu süper di :)

nohut kebabı değil be kardeşim nohut dürümü , onuda dürümcü recep ustadan yiyeceksin , gelirsen yediririm inşallah , evet lahmacun u çok gözdedir. , virde fıstık ezmesi ile baklava yee , duvarlara tırmanırsın maazallah :)
[/quote]

Evet doğru dürümdü :) baklavada yedim gelirken aldım da..bir daha oralara geleceğimi zannetmiyorum :) nedeninş detaylı anlatırım bi ara :) kötü anılarım var orda :))

sedat biz yakınız baya.. haa görüşelim haci kutlama yaparız ..cuma

önemli!!! önemli!!! önemli!!!!

arkadaşlar tesmerin sayfasında staj notu kısmıma notu yazmışlar , şu durumda açıklarlarmı dersiniz bugünn sonuçları

Evet doğru dürümdü :) baklavada yedim gelirken aldım da..bir daha oralara geleceğimi zannetmiyorum :) nedeninş detaylı anlatırım bi ara :) kötü anılarım var orda :))
[/quote]

tabiki büyük bir zevkle dinlerim akşam görüşürüz inşallah msn de , staj notuma rakam yazmışlarr , açıklarlarmı dersin bugün

güm güm güm gümm;;;;;;;biraz önce 444 lü bi numara aradı beni

aynen böyle..

s. e ile mi görüşüyorum dedi tam yemekteydim boguluyordum ..

medikalcıymış ..yürü git dedim ölüyordum ;;)))

Kadir27 ' Alıntı:

arkadaşlar tesmerin sayfasında staj notu kısmıma notu yazmışlar , şu durumda açıklarlarmı dersiniz bugünn sonuçları

ilk girişin mi kadir

zıney zıney zıney , tey tey tey

demek staj notunu yazdılar kadir kardeş bugün yada yarın siteye yüklerler
hepimizin gözü aydınn...................... ::) ;D ;D ;D :D :)

Kadir27 ' Alıntı:

%98 evet yukarıda yazmıştım.

Büyük ihtimalle odalar staj notlarını giriyor sonra tesmer diğer notları.

Ben ilk girdiğimde aynı gün açıklanmıştı not girilince

SERHAT123 ' Alıntı:
sedat biz yakınız baya.. haa görüşelim haci kutlama yaparız ..cuma

Tamam abi istediğin zaman. Ben Sultangazi (eski Sultançiftliği) 50.Yıl Mahallesinde 4 sene büroda çalıştım. Bilirim az çok GOP'u. Sen, ben ve battıbalıkyangider bi kutlama yaparız :)