uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

bence staj notu yükleme aynı gün açıklanacak anlamına gelmez geçen dönem tesadüf olmuştur

sürrealistt ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
sürrealistt ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
önemli!!! önemli!!! önemli!!!!

arkadaşlar tesmerin sayfasında staj notu kısmıma notu yazmışlar , şu durumda açıklarlarmı dersiniz bugünn sonuçları

ilk girişin mi kadir

evet ya ilk girişimdi , askere gittim geldüm o yüzden ben en sona kalanlardanım :) , senin kaçıncı girişin

üçüncü, ilk girişimde 7/5 verdim. Muhasebe, maliyet kaldı Aralıkta maliyeti verdik..Şİmdi bi tek muhasebe kaldı..

aynıyız. ben de Temmuzda 7/5 yaptım. Aralıkta maliyeti verdim. Bakalım hayırlısı...
battibalikyangider ' Alıntı:
sakın böyle şeylere itibar etmeyin hiç bir halta üye müye olmayın.

Sen yaşıyor musun Balık_?

tayka ' Alıntı:
bence staj notu yükleme aynı gün açıklanacak anlamına gelmez geçen dönem tesadüf olmuştur

yüklemelere başlandıysa bence açıklamaları an meselesi olur işte neticede notları giriyolar yarın arnaırız cuma sitede oluır bence

servetciftci ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:
sedat biz yakınız baya.. haa görüşelim haci kutlama yaparız ..cuma

Tamam abi istediğin zaman. Ben Sultangazi (eski Sultançiftliği) 50.Yıl Mahallesinde 4 sene büroda çalıştım. Bilirim az çok GOP'u. Sen, ben ve battıbalıkyangider bi kutlama yaparız :)
bende , istanbul sultangazideyim görüşelim..............

Hadiii, büroda mısın?
hayır şirkette 50yılda duyar vananın yanndaym

Tamam, bildim :) Benim de mekan B Caddesi, 2084 Sokak. :)

önce bu kısma yazdıkları dogru ..biz aranmayı bekleyen tayfa oldugumuz için oraya bakmaya gerek yok

baktıgımız gün bittigimiz gün zate .

aynıyız. ben de Temmuzda 7/5 yaptım. Aralıkta maliyeti verdim. Bakalım hayırlısı...

temmuz ve aralık sonavları sürmen kazığıdır bize...

sürrealistt ' Alıntı:

temmuz ve aralık sonavları sürmen kazığıdır bize...
Temmuzdaki maliyeti unutmamak gerek...

bende iki ders bekliyorum yaaa aralıkta 7/5 yaptım meslek hukuku ve finansal bekliyorum bende