http://sinav.tesmer.org.tr/index.phpHidayet ' Alıntı:arkadaşlar staj notuna nereden görüyoruz
Hidayet ' Alıntı:arkadaşlar staj notununa girdigimiz linkini yazabilirmisiniz.
sürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:sürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:önemli!!! önemli!!! önemli!!!!
arkadaşlar tesmerin sayfasında staj notu kısmıma notu yazmışlar , şu durumda açıklarlarmı dersiniz bugünn sonuçları
ilk girişin mi kadir
evet ya ilk girişimdi , askere gittim geldüm o yüzden ben en sona kalanlardanım, senin kaçıncı girişin
üçüncü, ilk girişimde 7/5 verdim. Muhasebe, maliyet kaldı Aralıkta maliyeti verdik..Şİmdi bi tek muhasebe kaldı..
battibalikyangider ' Alıntı:sakın böyle şeylere itibar etmeyin hiç bir halta üye müye olmayın.
tayka ' Alıntı:bence staj notu yükleme aynı gün açıklanacak anlamına gelmez geçen dönem tesadüf olmuştur
tayka ' Alıntı:bence staj notu yükleme aynı gün açıklanacak anlamına gelmez geçen dönem tesadüf olmuştur
servetciftci ' Alıntı:hayır şirkette 50yılda duyar vananın yanndaymsedateroglu ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:bende , istanbul sultangazideyim görüşelim..............sedateroglu ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:sedat biz yakınız baya.. haa görüşelim haci kutlama yaparız ..cuma
Tamam abi istediğin zaman. Ben Sultangazi (eski Sultançiftliği) 50.Yıl Mahallesinde 4 sene büroda çalıştım. Bilirim az çok GOP'u. Sen, ben ve battıbalıkyangider bi kutlama yaparız![]()
Hadiii, büroda mısın?
ateş34 ' Alıntı:aanammm heyecanlandımmm
sürrealistt ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:aanammm heyecanlandımmm
kadıköyün neresindesin?
Temmuzdaki maliyeti unutmamak gerek...sürrealistt ' Alıntı:aynıyız. ben de Temmuzda 7/5 yaptım. Aralıkta maliyeti verdim. Bakalım hayırlısı...
temmuz ve aralık sonavları sürmen kazığıdır bize...
ateş34 ' Alıntı:sürrealistt ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:aanammm heyecanlandımmm
kadıköyün neresindesin?
kozyatağındayım ben ama hayatımın büyük çoğunluğu boğanın orda geçer bir fenerli olarak evim çamlıca da : )