uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

Bu arada Temmuz sınav sonucunu bekleyecek arkadaşlar aklınızda bulunsun. İlk Nevşehir odası bildiriyor sonuçları. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sınav sonucunu da ilk haktan kardeşimiz bildirmişti.

sedateroglu ' Alıntı:
Bu arada Temmuz sınav sonucunu bekleyecek arkadaşlar aklınızda bulunsun. İlk Nevşehir odası bildiriyor sonuçları. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sınav sonucunu da ilk haktan kardeşimiz bildirmişti.
Aynen ben de öyle hatırlıyorum. Adamlar iyi çalışıyor demekki. :)

bursa odası yine en son açıklayacak sanırım. bazı arkadaşlar öğrenmiş forumlarda yazıyorlar diyorum yalandır diyolar. ya sabırrrrrr

arkadaşlar ismmmo geç saate kadar aramalar yapıyor aranmadım diye ümidinizi kaybetmeyin. geçen dönemde ben aranmadım diye üzülüyordum saat :17,20de aradılar hatta bazen hiç aranmyanlar oluyor..herkese hayırlı olsun..

hadi bakalım sedat kardeş ganyanı tekrar yaz , kimler kazanacak demiştin unuttum, bi yazda ortalık şenlensin

arkadaşlar çok heyecanlandım . 4-5 yanlışla 80 almışsa arkadaş çok iyi.. umarım herpimiz geçmişizdir.

istanbul odasındaki tanidigini arayan arkadasım maliyetten 40 ile kaldigini ogrenmis. tek dersiydi. 55-60 ile gecmeyi umuyordu