uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

kocaeli odasını burdan kınıyorum,sonuçların geldiğini söyledikleri halde bilgi vermiyorlar,saçmalıkkkk....

finansaldan geçenler ayrıntılı yazabilirmi arkadaşlar neler vardı neler yoktu

arandım yazıyosunuz iyi güzel tebrikler lütfen hangi oda olduğunu söyleyin arkadaşlar
hangi oda
hangi oda
hangi oda
herkes bunu soruyo yazın işte hangi odadan aranıyosunuz

finansaldan zarar çıkartım . dönem sonuna kadar 5 yevmiyeden yanlışım var. 75 vermişler

oztemiz80 ' Alıntı:
Aşağı yukarı 4 yanlışım vardı dehaya göre sonuç 77 almışım. Anlaşılan adını soyadını yazana 50 yi basmışlar finansaldan :)

o zaman boşuna finansaldan ne geçtim mi kaldım mı diye beklemeyeyim. "VERGİ" muallakta

neslihanak ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
tarihte bir ilk başkan beni aradı bağlanamadı cebini verdiler ben başkanı aradım "smmm oldum":):):):)
adana odası :):)

canım çok sevindim adına.

Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

bende arandım arkadaşlar

Saol canım tbriklerrrr :):) bu arada a aldığımı bilmyorum ama benim sınavda 6 yanlışm vardı fin.muhasebe

nevermind ' Alıntı:
neslihanak ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
tarihte bir ilk başkan beni aradı bağlanamadı cebini verdiler ben başkanı aradım "smmm oldum":):):):)
adana odası :):)

canım çok sevindim adına.

Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

bende arandım arkadaşlar

Saol canım tbriklerrrr :):) bu arada a aldığımı bilmyorum ama benim sınavda 6 yanlışm vardı fin.muhasebe

tebrikler ikinize de

nevermind, smmm38 tamam hadi kalabalık yapmayın artık :):) Tebrikleerrrrrrrr, çok sevindim sizin adınıza. Allah başarınızı daim etsin :)

bareco1 ' Alıntı:
ankara smmm stajyerler ses verin... var mı sms
var mı haber alan

ses deneme 1 2 3

ankara odası bukadarda ses vermiyor gelen birşey yok diyip kapatıyorlar...

tanıdığı olan öğreniyor adaletmi bu diyorum gık demiyor...

finansal normale döndü sonunda sürmen çilesini biz çektik sefasını ileriki nesiller sürecek ;D ;D ;D ulen istanbul bak oy vermem bak vermemmmmmmmm arayın lennnnnnnnnnn

şimdi odayı aradım geldiğine dair yada gelmediğine dair bize bilgi vermediler diyorlar.sabırrr sabırrrrrrr

3434 sesleniyorum 3665 ses ver tamam
istanbuldan daha hala aranan yok tamam