uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

servetciftci ' Alıntı:
ALLAHIN şükürler kazandım tüm smmm olan arkadaşlar hayırlı olsun kazanamayanlar temmuzda ALLAH nasip etsin
çom mutluyummmmmmmmmmmmmmmm

tebrikler ayyyy allahım yaaaa ne kadar genç bir mali müşavirsin diye patronum sarılıp kutladı beni yaaa ağladım yaaaa yeminli olduğunuda görelim inşallah dedi

KAYSERİ ÇOK PASİF KALDINN . HAYDİ BASTIRR. GAYSERİİİİ GAYSERİİİİ

Konu başlığı ve içeriğinde Büyük Harf kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ALLAHIN şükürler kazandım tüm smmm olan arkadaşlar hayırlı olsun kazanamayanlar temmuzda ALLAH nasip etsin
çom mutluyummmmmmmmmmmmmmmm

tebrikler ayyyy allahım yaaaa ne kadar genç bir mali müşavirsin diye patronum sarılıp kutladı beni yaaa ağladım yaaaa yeminli olduğunuda görelim inşallah dedi

SEn şimdiden yeminli sınavı forumlarına yazmaya başla 10 yılda 15 trilyon mesaj olur :)

heraldeee yaaa 34 yaşında yeminli olcan diyo patornum ben iznizile pasta yemeğe gidiyorum : )) herkese teşekkürler

allahım sana şükürler olsun ,hakeden herkese nasip olsun.........................................bursadan arandım,,........................................

şükürlerrr olsun....

bu aramalar soy ad sırasına göre mi oluyor,isim sırası mı ?sondan mı başlanıyor,baştan mı acaba?? lütfen cevap... :(

SerbestMüşavir ' Alıntı:
sınav sonuçlarını burda öğrenmeyi bekleyenlerin nerdeyse % 85 belgeyi aldı, bakın arkadaşlar şimdiden söylüyorum, bu türmobda ki , tesmerdeki hödüklere bugünlerin hesabını sormazsanız hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum... Yumuşamak yok arkadaşlar

daha sonuçlarımız açıklanmadı öztemiz abi :) sende bizi hemen sonraki sınava havale ettin :P

ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
12-13 Mart 2011 tarihlerinde yapılan 2011/1 dönemi SMMM Sınav Sonuçları
12 Mayıs 2011 günü saat 16:00?dan itibaren http://www.tesmer.org.tr adresimizde açıklanacaktır.

sana ben mali müşavir oldum demişmiydim :D:D

git kız burdan sen ne geziyon daha burda , git pastanı yee alla alla :P