neslihanak ' Alıntı:oh ya bende arandım ama yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum o heyecanla.Allah a bin şükürler olsun.Ben Adana odasıyım bu arada benim dışımda kimse yok adana dan sanırım.
Kazanan herkesi tebrik ederim.Kazanamayanlarda bir dahaki sınava kurtulurlar inşallah
ateş34 ' Alıntı:balık abiii nerdesinn sen yaaaa beni niye tebrik etmiyosun yaaaa
battibalikyangider ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:balık abiii nerdesinn sen yaaaa beni niye tebrik etmiyosun yaaaa
alev kaç kere tebrik edicem gözün görmüo ki))
tebrik ederim tekrar![]()
neslihanak ' Alıntı:oh ya bende arandım ama yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum o heyecanla.Allah a bin şükürler olsun.Ben Adana odasıyım bu arada benim dışımda kimse yok adana dan sanırım.
Kazanan herkesi tebrik ederim.Kazanamayanlarda bir dahaki sınava kurtulurlar inşallah
hakan_alt ' Alıntı:tek ders finansal 82 şükür bitti
nevermind ' Alıntı:neslihanak ' Alıntı:oh ya bende arandım ama yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum o heyecanla.Allah a bin şükürler olsun.Ben Adana odasıyım bu arada benim dışımda kimse yok adana dan sanırım.
kısss ben varım yabeni de ahmet coşar aradı yani ben onu aradım cebini verdiler bana hahahaha
![]()
ateş34 ' Alıntı:battibalikyangider ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:balık abiii nerdesinn sen yaaaa beni niye tebrik etmiyosun yaaaa
alev kaç kere tebrik edicem gözün görmüo ki))
tebrik ederim tekrar![]()
görmemiştim işte ne var yanii bir kez daha sölesen hhhhıııııııııhhhhhhhhhhhh
zeyna78 ' Alıntı:hakan_alt ' Alıntı:tek ders finansal 82 şükür bitti
Tebrikler...
nevermind ' Alıntı:neslihanak ' Alıntı:oh ya bende arandım ama yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum o heyecanla.Allah a bin şükürler olsun.Ben Adana odasıyım bu arada benim dışımda kimse yok adana dan sanırım.
kısss ben varım yabeni de ahmet coşar aradı yani ben onu aradım cebini verdiler bana hahahaha
![]()
Seni izmir degil de adana mı aradı?
nevermind ' Alıntı:evet ölüyordum sabah...ben adanada başladım bu işe..sonra adımı buraya aldırdım sınavlara izmirde girdim filan..izmiri araım listede adım yoktu..sonra adana aradı beni![]()