uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

oh ya bende arandım ama yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum o heyecanla.Allah a bin şükürler olsun.Ben Adana odasıyım bu arada benim dışımda kimse yok adana dan sanırım.

Kazanan herkesi tebrik ederim.Kazanamayanlarda bir dahaki sınava kurtulurlar inşallah

vallahi patronum ailem akrabalarım herkes aradılar kutladılar sağolsunlar : ))) patronum pasta bile kesti bana

neslihanak ' Alıntı:
oh ya bende arandım ama yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum o heyecanla.Allah a bin şükürler olsun.Ben Adana odasıyım bu arada benim dışımda kimse yok adana dan sanırım.

Kazanan herkesi tebrik ederim.Kazanamayanlarda bir dahaki sınava kurtulurlar inşallah

Tebrikler canım.. ben de cevap yazdım mı bilmiyorum...

ateş34 ' Alıntı:
balık abiii nerdesinn sen yaaaa beni niye tebrik etmiyosun yaaaa

alev kaç kere tebrik edicem gözün görmüo ki :)))

tebrik ederim tekrar:)

neslihanak ' Alıntı:

kısss ben varım ya :) beni de ahmet coşar aradı yani ben onu aradım cebini verdiler bana hahahaha :):)

hakan_alt ' Alıntı:
tek ders finansal 82 şükür bitti

Tebrikler...
nevermind ' Alıntı:
neslihanak ' Alıntı:

kısss ben varım ya :) beni de ahmet coşar aradı yani ben onu aradım cebini verdiler bana hahahaha :):)

Seni izmir degil de adana mı aradı?

ateş34 ' Alıntı:
battibalikyangider ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
balık abiii nerdesinn sen yaaaa beni niye tebrik etmiyosun yaaaa

alev kaç kere tebrik edicem gözün görmüo ki :)))

tebrik ederim tekrar:)

görmemiştim işte ne var yanii bir kez daha sölesen hhhhıııııııııhhhhhhhhhhhh

söyledim ya işte okusana:))))

tebrikler tebrikler 3 - 5 mükellef pasla da yolumuza bulak abla

zeyna78 ' Alıntı:
hakan_alt ' Alıntı:
tek ders finansal 82 şükür bitti

Tebrikler...
nevermind ' Alıntı:
neslihanak ' Alıntı:

Seni izmir degil de adana mı aradı?

evet ölüyordum sabah...ben adanada başladım bu işe..sonra adımı buraya aldırdım sınavlara izmirde girdim filan..izmiri araım listede adım yoktu..sonra adana aradı beni :):)

nevermind ' Alıntı:
evet ölüyordum sabah...ben adanada başladım bu işe..sonra adımı buraya aldırdım sınavlara izmirde girdim filan..izmiri araım listede adım yoktu..sonra adana aradı beni :):)

Çok şükür bitti canım... ohh beee.

Şimdi bir kampanya yapacağım :-)
3,000 araba için + 2,000 ruhsat için . toplam 5,000 lira toplamak adına :-D

İstanbul'dan sınavı kazanan arkadaşlar ismmmo'nun ruhsat töreni rezervasyon sayfasına girince kimlik numaranız bulunabiliyor mu?

arkadaşlar maliyetten sınava giripte gecenler çok varmı yani bu aranan arkadaşlardan maliyetten gecen kaç kişi var ate34 balık ve diğer arkadaşlar....size soruyom maliyetten sınava girmişmiydiniz....

hayır ben aralık döneminde ilk kez girmiştim 2 dersim kalmıştı meslek hukuku ve finansaldı benim maliyetim yoktu

Herkese iyi akşamlar,
ben daha öğrenemedim
herhalde yarın site kilitlenmezse öğreniriz... arkadaşlar sizden ricam belgelerini alan arkadaşlar tesmerin siteye yarın 16:00 dan sonra girmezse sevinirim