uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

DÜN AKŞAM ARANDIM. ÇOK MUTLUYUM DARISI DİĞER ARKAŞLARA.HERKESİ TEBRİK EDERİM. FİNANSAL 88 SÜPER OLDU.

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

BALALI ' Alıntı:
DÜN AKŞAM ARANDIM. ÇOK MUTLUYUM DARISI DİĞER ARKAŞLARA.HERKESİ TEBRİK EDERİM. FİNANSAL 88 SÜPER OLDU.

HAcı senin isim neydi yaw ben seni bi yerden tanıyorum ama :P
bu arada ben kazanamadım, kazanan arkadaşlara ömür boyu mutluluklar

ilk girişim temmuz 2010 du 6/7 geldi tek ders finansal muhasebe 2 dönem süründürdü sonunda 82 ile geçtim ama yusuf sürmene hakkımı helal etmiyorum mahşerde onunla hesabım var.

hakan_alt ' Alıntı:
ilk girişim temmuz 2010 du 6/7 geldi tek ders finansal muhasebe 2 dönem süründürdü sonunda 82 ile geçtim ama yusuf sürmene hakkımı helal etmiyorum mahşerde onunla hesabım var.

+1

Mali müşavir arkadaşlar bizi unutmayın emi, biz kazanamadık diye gelmemezlik etmeyin foruma :P

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Mali müşavir arkadaşlar bizi unutmayın emi, biz kazanamadık diye gelmemezlik etmeyin foruma :P

Merak etme forumda yoruma devam yine hep beraber :D İnşallah sizin mutlu haberleri hep beraber alırız burda

hakan_alt ' Alıntı:

++++999999999999999999999999

ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim

ateş34 ' Alıntı:
ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim

Bende elbiseleri çıkarıp şortla geldim işe, çıkardığım elbiseleri satıp ruhsat parasını denkleştirmeye çalışıyorum :D:D

sonunda ben de mali müşavirimmm:)))))))))))))))))))yusuf sürmene hediyem olsun

tayka ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

Maşallah maşallah de ;)

ayyy maşallah maşallahhhh patronum kutladı yaaa o bana yeter bitane yaa adam pastamı almış tebrik etti nutuk çekti bütün şirkete benim gözbebeğim en genç mali müşavirim o benim dedi ağladım yaaaa

oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

Bende elbiseleri çıkarıp şortla geldim işe, çıkardığım elbiseleri satıp ruhsat parasını denkleştirmeye çalışıyorum :D:D

iyi etmişsin tabiii yaaaa bende çeyiz paramdan kullancam :D:D napıyım evleneceğimiz yok para biriktrmiştim hani kazayla olurda evlenirsem lazım olur diye :D kısmet belgeyi almak için olcak

herkese günaydın,dün neredeyse soy isim sırasına göre aranıyoru duyduktan sonra ağlayacaktım.18:08 de başkan aradı mali müşavir oldun dedi :))))))) darısı herkesin başına arkadaşlar.smmm olan tüm arkadaşları da kutluyorum.bu arada cakmasmmm kardeşim benim seni de ayrıca tebrik ediyorum.katibim bülom gelmedi ama mali müşavir olduk.bu ruhsat ona hediye olsun.. :) ;D

ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

iyi etmişsin tabiii yaaaa bende çeyiz paramdan kullancam :D:D napıyım evleneceğimiz yok para biriktrmiştim hani kazayla olurda evlenirsem lazım olur diye :D kısmet belgeyi almak için olcak

Çeyiz daha önemli yav, mali müşavir olunca çalıştıkça para kazanırsın, evlenince keriz çalışır sen evde çalışıyorum deyip tv seyredersin. :):)