BALALI ' Alıntı:DÜN AKŞAM ARANDIM. ÇOK MUTLUYUM DARISI DİĞER ARKAŞLARA.HERKESİ TEBRİK EDERİM. FİNANSAL 88 SÜPER OLDU.
taner.. ' Alıntı:arananlardan mısın tayka sende?
hakan_alt ' Alıntı:ilk girişim temmuz 2010 du 6/7 geldi tek ders finansal muhasebe 2 dönem süründürdü sonunda 82 ile geçtim ama yusuf sürmene hakkımı helal etmiyorum mahşerde onunla hesabım var.
tayka ' Alıntı:hakan_alt ' Alıntı:ilk girişim temmuz 2010 du 6/7 geldi tek ders finansal muhasebe 2 dönem süründürdü sonunda 82 ile geçtim ama yusuf sürmene hakkımı helal etmiyorum mahşerde onunla hesabım var.
+1
SerbestMüşavir ' Alıntı:Mali müşavir arkadaşlar bizi unutmayın emi, biz kazanamadık diye gelmemezlik etmeyin foruma![]()
hakan_alt ' Alıntı:ilk girişim temmuz 2010 du 6/7 geldi tek ders finansal muhasebe 2 dönem süründürdü sonunda 82 ile geçtim ama yusuf sürmene hakkımı helal etmiyorum mahşerde onunla hesabım var.
ateş34 ' Alıntı:ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim
ateş34 ' Alıntı:ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim
tayka ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim
Maşallah maşallah de![]()
oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim
Bende elbiseleri çıkarıp şortla geldim işe, çıkardığım elbiseleri satıp ruhsat parasını denkleştirmeye çalışıyorum![]()
ateş34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim
Bende elbiseleri çıkarıp şortla geldim işe, çıkardığım elbiseleri satıp ruhsat parasını denkleştirmeye çalışıyorum![]()
iyi etmişsin tabiii yaaaa bende çeyiz paramdan kullancamnapıyım evleneceğimiz yok para biriktrmiştim hani kazayla olurda evlenirsem lazım olur diye
kısmet belgeyi almak için olcak