uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

kepen ' Alıntı:
Teşekkür ederim. Anlaşılan biz 21 soruda 16 doğru ile Finansal Muhasebeden kalmışız. Kazananları tebrik ederim.
ALLAH yolunuzu açık etsin.

Bu dediğin fizik kurallarına aykırı. Az daha bekle. İyi haberlerini bizimle paylaşmayı unutma.

kepen ' Alıntı:
Teşekkür ederim. Anlaşılan biz 21 soruda 16 doğru ile Finansal Muhasebeden kalmışız. Kazananları tebrik ederim.

nasıl yani 5 yanlışlamı kaldın. ama burda çoğu kişi 4-5 yanlışım vardı 70-80 küsür aldık dedi.

kepen ' Alıntı:

sadece finansal muhasebe mi vardı?? geçmişsindir kesin...

finansaldan kalan olacağını sanmıyorum, başka dersten kalmış olabilirsin kepen arkadaşım,
bu arada kayseri odası arayan herkese notlarını söylüyor arkadaşlar,
Finansal muhasebe den 69 almışım,
Vergi :50
Hukuk : 50
Maliyet : 16

Maliyetçi niye puan vermemiş anlayamadım, 1 dağıtımım dehaya göre tam doğruydu , 2. dağıtımı yarım yamalak yaptım birde yevmiye maddelerini yapmıştım,

Herneyse temmuz/2011 e uzadı mali müşavirlik hayalim....

SerbestMüşavir ' Alıntı:
finansaldan kalan olacağını sanmıyorum, başka dersten kalmış olabilirsin kepen arkadaşım,

Maliyetçi niye puan vermemiş anlayamadım, 1 dağıtımım dehaya göre tam doğruydu , 2. dağıtımı yarım yamalak yaptım birde yevmiye maddelerini yapmıştım,

peki finansaldan kaç yanlışın vardı.

sserpil ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:

7-8 yanlışım vardı , ve kapanış kayıtlarını yapmadım sayfa yetmedi,
bilançoyuda yapmadım, en son gelir tablosunu yaptım

Teşekkürler NİSAY umutlarımı saat 16:00 ya taşıdın.
Denetim de vardı ama o çok iyi geçmişti. Finansal muallak dı.

kepen ' Alıntı:
Teşekkürler NİSAY umutlarımı saat 16:00 ya taşıdın.
Denetim de vardı ama o çok iyi geçmişti. Finansal muallak dı.

ben kaç aldığımı bilmiyorum muhasebeden ama benim 6 yanlışım vardı net...belki 50 filan almışımdır..

SerbestMüşavir ' Alıntı:
sserpil ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:

7-8 yanlışım vardı , ve kapanış kayıtlarını yapmadım sayfa yetmedi,
bilançoyuda yapmadım, en son gelir tablosunu yaptım

bekle bakalım 4 de ne olcak stres yapma belli olmaz kimileri aranmadan siteden öğreniyodu falan

arkadaslar ben kalmısım :( ama gercekten suan ne dıyecegımı bılmıyorum cunku vergıden daha fazla ne yazılabılır hıcbır fıkrım yok her soruyu cevapladım ustelıkte konuya hakım olarak. daha ne yazılabılır ki..

son hakkım kaldı o zaman da bundan fazlasını yazamam ben bu sınavı okuyanların kesınlıkle adıl olmadıgına ınanıyorum.. bu durumda son hakkımda da gecemeyecegım dedıgım gıbı bundan daha guzel bı kagıt veremem :(

vergıden gecen arkadaslarım nasıl bır kagıt verdınız yanı ne beklıyordunuz kac aldınız? ben en az 65-70 gıbı bır not beklıyordum kı en kotu ıhtımal dıyordum..

neyse kazanan arkadasları tekrar tebrık edıyorum :) demekkı bız daha haketmedık bu belgeyı ne dıyeyım kı :)))))

Benimde en az 4- 5 yanlışım vardı muhasebeden ve geçtim.

kibelesr ' Alıntı:
arkadaslar ben kalmısım :( ama gercekten suan ne dıyecegımı bılmıyorum cunku vergıden daha fazla ne yazılabılır hıcbır fıkrım yok her soruyu cevapladım ustelıkte konuya hakım olarak. daha ne yazılabılır ki..

son hakkım kaldı o zaman da bundan fazlasını yazamam ben bu sınavı okuyanların kesınlıkle adıl olmadıgına ınanıyorum.. bu durumda son hakkımda da gecemeyecegım dedıgım gıbı bundan daha guzel bı kagıt veremem :(

vergıden gecen arkadaslarım nasıl bır kagıt verdınız yanı ne beklıyordunuz kac aldınız? ben en az 65-70 gıbı bır not beklıyordum kı en kotu ıhtımal dıyordum..

neyse kazanan arkadasları tekrar tebrık edıyorum :) demekkı bız daha haketmedık bu belgeyı ne dıyeyım kı :)))))

alırız be kardeş umudunu yitirme, bu sınavları okuyanlara inat ders çalış bence,
ben vergiden 75-80 bekliyordum 50 vermişler, ne diyeyim dua mı edeyim bedduamı bilmiyorum valla, aslında vergici iyi not veriyor ama niye böyle oldu bende anlamış değilim

kibelesr ' Alıntı:

bende senle aynı durumdayım. hangi dersten kaldığımı tam bilmesemde finansaldan değilde vergiden kaldım diye düşünüyorum. elimden geldiği kadar yazdım. 60 falan bekliyordum. yani hala acaba var. kaç aldığımı çok am a çokmerak ediyorum.

anlaşıldı demekki bu dönem vergicinin notu kıttı. 70-80 bekleyen birine 50 verdiğine göre ben 60 bekleyen biri olarak geçtiğimi sanmıyorum.

sserpil ' Alıntı:
anlaşıldı demekki bu dönem vergicinin notu kıttı. 70-80 bekleyen birine 50 verdiğine göre ben 60 bekleyen biri olarak geçtiğimi sanmıyorum.

arkadaşlar bende vergiden 50 ile geçmişim ama daha fazla beklitordum kime sorsam en az 60 70 diyordu bence vergi hocası değişmiş

Yeni iş bulmanın en güzel yolu "bir tanıdık" ik siteleri vasıtasıyla smmm belgesiyle oldukça zor olabilir.

Yaşınız 30 dan küçükse
iş yerinizin aradığı cinsiyetteyseniz (hepsinin mutlaka bir tercihi var)
iş yerinin kullandığı programa hakimseniz
müdürlük için finans konularında iyi olmanız gerekmektedir.
müdürlük için ingilizce talepleri genellikle var.
birde 2500 ve altında ücret istiyorsanız biraz hızlı olabilir:)

bunun dışındaki işler müdürlükten ziyade şeflik pozisyonlarıdır ki 2000 TL altı konuşuluyor şu aralar.

takip ettiğim kadarıyla böyle
saygılar

benimde aldığım duyumlar kurslardan vergicinin son sınavı aralıktı komisyon değişti bence o yüzden şuan herkes vergiden sıkıntı yaşıyo