Sayın murat58ulu,izah edeyim.
"Vay anasını yaa" lafını,evet,özellikle ve bilerek kullandım.Çünkü mesleğimizde hiç bir meslektaşımın,bir başka meslektaşına bilgi vermekten imtina edebileceğini aklım ve mantığım kabul etmiyor.Bilgi vermek istemeyebilir,ama bunu bir türlü kabullenemedim..Bu konu her zaman tuhafıma gitmiştir.Bilgiyi sadece kendi menfaati için kullananları açıkcası hiç tasvip etmedim.Beni burada az çok tanıyanlar,bu tavrıma inanıyorum ki şahit olmuşlardır.
Şu konuda haklısınız ki burada sorulan soruların cevaplarını (istisnasız bütün soruları) araştırma ile bulmamız tabiki mümkündür.Yalan yanlış,eksik doğru,az çok bir bilgiye ulaşılır.O halde burası neden vardır? O ki her bilgiye kendimiz ulaşıp,yorumlayabilip,karar verebileceksek,biz niye burdayız?
Çokmu boş vaktimiz var,saatlerimizden,hatta gerekirse mesaimizden çalıp burada harcıyoruz?Bişeyleri daha net,hatta kısa yoldan öğrenmek,elimizden gelebiliyorsa da bişeyleri öğretebilmek için değil mi?Hal böyle olunca,buraya acemi de gelir,uzmanda gelir,belgeyi yeni almış olanda gelir,60 yaşında profta gelir.
Şundan emin olun,buraya gelen herkesin işi gücü var,kimse kimseyle dalga geçmek için buraya gelmez,Ben yeri geliyor işi gücü bırakıyorum,bütün günü mü burada yorum yaparak geçiriyorum ve yine eminim ki benden dahada fazla meslektaşlarım,hatta üstat diyebileceğim insanlar burada mesai harcamaktalar ve hiç bir karşılık beklemeksizin.
Ben soru soran arkadaşı tanımam etmem,avukatlığına da soyunacak değilim.
Meslekteki bilgi eksikliğini zaten kendiside zaman içinde hissedecektir,belkide mesleği bırakacak dereceye de gelecektir,bunu bilemeyiz.İnşallah başarılı olur tabiki temennimiz o dur.Bizim tek yapabileceğimiz,buradan ne kadar yardım edebiliyosak,onu yapmaktır.Yoksa moral bozmak vs.değildir.
Ayrıca Ferhat üstadım,(ki gerçekten üstadımdır) benden çok daha meşgul,yoğun ve zamanı çok daha kıymetli iken,üşenmemiş,yazabileceği kadarıyla bilgi vermeye çalışmıştır.En azından bu yorumlara saygı göstermek adına bişeyler yazmak icab eder (veya hiç yazmamak) Bilmiyorum anlatabildim mi?
Fakat göstermiş olduğunuz tavra,geçmiştede karşı çıktım,şimdide çıkıyorum,gelecekte de bu devam edecek.
Bu arada kısa cümleler kurmak pek âdetim değildir.Takip edenler bilir.Uzun uzun yazmak bende alışkanlık olmuş.Sadece size karşı değil yani

Bizim amacımız forumumuz güzel olsun,kaliteli olsun,benzer forumlar arasında kalitesiyle kendisini belli etsin.Amacımız budur.O yüzden daha ılımlı ve olumlu yorumlar yaparsak,çok daha güzele hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum.
Size de iyi günler ve iyi çalışmalar diliyorum.