Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diyar2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

diyar2

Ziyaretçi
sınav bir dert sınav sonuçlarını beklemek ayrı bir dert askerlikte şafak saymak gibi birşey stresi çekilir çile değil ve bunu defalarca yaşamak ayrı bir zülum bunlara katlandıktan ve bu çileyi çektikten sonra yaşanan hayal kırıklıklarını anlatmaya kelimeler yetmez evet şimdi yine yeniden en baştan silbaştan herzaman ki gibi sınav sonuçlarını bekliyorum. beklemek kaderimiz olmuş ama inşallah sonunda aynı filmi izlemek zorunda kalmam. ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN. :

Ynt: Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

hayır aslında ben ne yaptığımı biliyorum da.. beni en çok meraka düşüren 80 90 beklerken 30 40 aldık diyen arkadaşlar var ya... o beni şimdi kara kara düşündürüyor. ya ben de diyorum hani:)....

maalesef sonuçlar çok geç açıklanıyor,bizlerin açısından bakacak olursak bayağı bir süre heyecanla, olurla,olmazla bekliyoruz,bir de sonuçları okuyanlara sorsak süre kısa diyebilirler onlarda haklı klasik sınav binlerce kağıt oku oku bitmez.herkes için sonuçların hayırlı olması dileğiyle.

OSMAN_55 ' Alıntı:
hayır aslında ben ne yaptığımı biliyorum da.. beni en çok meraka düşüren 80 90 beklerken 30 40 aldık diyen arkadaşlar var ya... o beni şimdi kara kara düşündürüyor. ya ben de diyorum hani:)....

o 80-90 bekleyipte 20-30 alanları ben biliyorum sen canını sıkma :)

bir kişiye sınavdan sonra ne yaptığını sor,eğer hatırlamıyorsa 30 u geçemez,hatırlamayıp iyi yaptığını düşünenler 80-90 bekleyenlerdir.

verdiği cevapları hatırlayıp,45-50 bekleyenler geçer, hatırlamayıp 80-90 bekleyenler kalır

HaCkHaN ' Alıntı:
OSMAN_55 ' Alıntı:

o 80-90 bekleyipte 20-30 alanları ben biliyorum sen canını sıkma :)

bir kişiye sınavdan sonra ne yaptığını sor,eğer hatırlamıyorsa 30 u geçemez,hatırlamayıp iyi yaptığını düşünenler 80-90 bekleyenlerdir.

verdiği cevapları hatırlayıp,45-50 bekleyenler geçer, hatırlamayıp 80-90 bekleyenler kalır

yani inşallah dediğiniz gibidir. ben 4 derse banko 2 dersden de 40 60 arası gelir. şimdi o banko dediklerimden kalırsam diyorum ki nasıl bir cevapla geçilr. daha ne yapabilirm...

tedirgin olmuyorum teşekkür ederim.
benim görüşüm 2 teori var. 1.si 80 90 bekleyip 30 40 alanlar. 2.si cevapları bilmeseler bile aklına ne gelirse yazıp da 50 60 alanlar... bunlar defalarca yaşanmış. kimse inkar edemez. çok arkadaşım var nasıldı sınavlar dedim. dedi 4 ünü geçerim diğerleri kötüydü. 7 sinden geçdi. yine mart sınavında 6 sı banko diyen arkadaşım 3 ünden gecdi. örnekler çok... sonuçda yazılı sınav. not verme sistemi değişik oluyor. hayırlıs allah dan. bu arada analizden ben de bu dönem 80 bekliyorum:)... 40 gelmesin...:(

Dileğim kağıtlarımızın okunduğu gün okuyan şahıslar eşleriyle kavga etmemiş olsunlar.Yoksa 80-90 beklerken 40 la kalıyorsun işte. :P

sayın diyar

ben sizden başka mali tablolar dersinde istisna göremedim hiç,sorduklarımdan herkez beklediği notu aldı,bizzat ben 80-90 arası bekliyordum 83 aldım . sizin durumunuzda ya bir tuhaflık var , yada işlem hatası yapmışsınızdır.

komisyonda kağıtları okuyan hocaların artniyetli olduğunu düşünmüyorum,bilhakis puan dağıtımlarında gayet iyiler ve anlayışlılar

Mart sınavında en iyi ihtimalle 3 dersten geçerim diyordum, fakat 4 dersten geçmiştim.Kesin kalacağım dedğim derslerden biri denetimti .Cevaplarım yarım yamalaktı, soruları tam yaptığını söyleyipte kalan bir çok kişi olan bir sınavda ben geçmiştim.Bu dönem maliyet+finansal+vergiden girdim.Sadece büyük ihtimal vergiden geçtim diğer ikisinden kaldım diyordum.Bence kağıdı okuyan üst üste çok kötü cevaplar görmüşse ve ardından sizin yarımda olsa cevapladığınız kağıt geldiğinde geçer not veriyorlar diye düşünüyorum.

komısyon cevap kağıtlarını okurken adaletlimidir bılmıyorum ama ne yaptığımı bılmıyorum dıyen çok arkadaşım geçtı ben ılk kez gırdım ama bekledığım notların altında gelır dıyede korkuyorum hayırlısı olsun adaletli olsun..

DÜLSİNYA ' Alıntı:
komısyon cevap kağıtlarını okurken adaletlimidir bılmıyorum ama ne yaptığımı bılmıyorum dıyen çok arkadaşım geçtı ben ılk kez gırdım ama bekledığım notların altında gelır dıyede korkuyorum hayırlısı olsun adaletli olsun..

..

bakın yapan yapıyor, arkadaş 7 de 7 yapmayı kafasında bitirmiş gibi, inşaallah verirde kurtulur şu ders çalışma işinden. Finansal ve Maliyet sorularının çok zor olduğunu söylüyorlardı başka bir konuda. Demekki konuya hakim olan arkadaşlar soruların temelini kavradıkları zaman ne kadar zor olsada yapıyorlar.

hanmiroğlu ' Alıntı:
DÜLSİNYA ' Alıntı:

valla cevap kağıdına doğrusunu yazdıktan sonra komisyon hikaye derim..
bakalım 7 de 7 olur diyorum ama bekleyip göreceğiz ...
açık konuşmak gerekirse ben de 7/6 diyorum. maliyete çalışmamışdım. o fiyasko... bakalım bekleyip göreceğiz. en kötü ihtimal 5 diyorum... ama şu kesin her çalışan karşılığını alamıyor. sorular çok ters yerlerden gelebiliyor...

arkadaşlar hocalar kağıtları okurken pekde insaflı davranmıyor benimde mart döneminde 7 de yedi idi ama hedef tutmadı. temmuzdada maliyet kesin kaldım muh bir ihtmail tek olumlu vergi .sadece vergi ve hukukçunun puanları çok bol çok yüksek notlar beklemeyin .kendimden örnek vereyim martta meslek hukukundan 4 soru tam yaptım eksiksiz 50 aldım sınırda dentim yine öyle 4 soru tam oda 50 mali tablolar 100lük verdim 67 aldım hele maliyetten kağıdna güvenen varsa hoca kafadan 30 puan krıyor martta beni bırakdı haksız yere .muhasebe tammen facia not yönünden hukukdan 95 aldım
çok deneyimli insanlar bile kaldı .
açıkçası birdersi yüksek tutunki birde not derdine düşmeyin ilkez girenler anlıyacak sınavlar açıklandığında hocaların ne kadar insafsızca puan kırdığını niyet belli kasıtlı bırakmak 7de 7 yapan olursa madalya vermeleri gerek

yanlış tespit,hocaların puanları tam,hakkettiğin puan neyse onu veriyorlar,hatta müsamaha bile gösteriyorlar,45 leri,47 leri 50 ye tamamladıkları bile oluyor.

cevapları algılayış tarzın farklıdır,ondan yüksek beklerken düşük alıyorsundur,çok şey yazmak önemli değil önemli olan az ve öz cevap verebilmek.

ben denetimden ilk girişimde 60-70 arası bekliyordum 65 aldım,sadece yarım sayfa cevap vermiştim.

meslek hukukundan yarım sayfa 60 , finansal muhasebeden sırf yevmiye kayıtlarını yaptığım için 60,temel hukuktan 3-5 satıra 65 vermişlerdi

vergi hukukundan kesin kaldım gözüyle bakıyordum,hatta kitap almıştım 50 gelmişti.eminin bu dersi 45 ten tamamladılar.

ben puan kırma değilde ne şekilde puanlama yaptıklarını bilmiyorum. hukukta 100 lük kağıt verdim 75 verdiler maliyette 60 lik kağıdım vardı ki ne 59 ne 61 ( tesmerin açıkladığı cevaplara göre söylüyorum ) 40 la bıraktılar. mali analizden 70 lik kağıt verdim 50 zor vermişler. vergi hukukunda taş çatlasa yarım cevabımı tam bile saysalar 20 alırım diyordum 40 vermişler. şimdi burdaki standart nedir bu açıklanabilirmi bilmiyorum.

Vergi ve hukukdan geçeyim benim için yeter. Vergide 400-500 sayfalık bir kitabı sınav için okumak eziyet ha belgeyi alırım sonrasında kanunlarla alakalı 500 değil 5000 sayfa okurum hatmederim ama sınav için o kitabı okumak soru nerden çıkacak diye düşünüp durmak gerçekten eziyet.
Finansal tablolar analizinden 90 lık kağıdı verdim ve cevaplardanda tam anlamıyla eminim.

Denetim,finansaldan %90 ve maliyetten %100 ihtimalle kaldım.

Benim için şuan vergi çok önemli en azından onu verebilirsem aralıkta büyük bir yükten kurtulmuş ve sayısallara tam anlamıyla kanalize olmuş olacağım. İnşallah dediklerinize göre hoca bir 50 verirde yırtarız

vergiden notlar çok bol,merak etme