Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diyar2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

stajer34 ' Alıntı:
benim bu 2.girşimdi sınava,sınava girdikten sonra dedim 1-2 ders anca vermişim diyordum.bi arkadaşımda dediki ya sorular çok kolaydı fire beklemiyorum sen çalışmamıssın diyince çok moralim bozulmuştu.sonuçlar açıklandı 7/3 yapmıştık ikimizde :-) çok gördüm yani 7/7 bekleyenleri

bekleyen değil 7/7 yapanlar var. Bu sınavda da 7/7 yapanlar olacak..
sonuçta amaç ilk hakkında da olsa son hakkında da olsa ruhsatı almak
bu arada7/7 yapıp hala işsiz olanlar da var. Son hakkın da verip ay da 5000 tl kazanan da var...

var tabi dedğin gibi son hakkında versen ne olur ilk hakkında versen olur.büro açınca ruuhsatın üstüne 7/7 yaptı çok iyi işten anlar yazmıycak:d amaç belge almak

Allah yardımcınız olsun..

Sınav sonuçlarnı beklerken ne rüyalar görüyordum. İngilizce ve Türkçe dersleri bile varmış :D Geçmişim bide onlardan ;D

stajer34 ' Alıntı:
var tabi dedğin gibi son hakkında versen ne olur ilk hakkında versen olur.büro açınca ruuhsatın üstüne 7/7 yaptı çok iyi işten anlar yazmıycak:d amaç belge almak

ilk hakkında verirsen bir kere stres yaşarsın, son hakkında verirsen artı 4 kere daha ölüp ölüp dirilirsin böyle işte. hele gene son hakkına kalırsan cemileonata sor

odayı arayan oldu mu..sonuçlar gelmiş mi acaba?

burcu83 ' Alıntı:
odayı arayan oldu mu..sonuçlar gelmiş mi acaba?

burcu83 bi odayı arayıp bizede bilgi versen, çok makbule geçer.

antalya odayla görüştüm henüz gelen bir bilgi yok dediler:(((

arkadaşlar ne odalardan ne de tesmerden bilgi alamazsınız..
ben geçen dönem aranmalar başladığında aradım odayı yanıt bize ulaşan bilgi yok ...
tesmerde aynı şekilde...

benim bugun için hala umudum var :))

champell59 ' Alıntı:
stajer34 ' Alıntı:

ilk hakkında verirsen bir kere stres yaşarsın, son hakkında verirsen artı 4 kere daha ölüp ölüp dirilirsin böyle işte. hele gene son hakkına kalırsan cemileonata sor

gerçektende gelde bana sorrrr :( son hakkına gelmiş ama haklarını kullanmadan 2 yıllık sınav süresi dolmuş biri olarak gelde bana sor ...... hayatımda kendime yaptığım en büyük haksızlık anne oldum artık sınava felan girmeyeceğim dedim yapamam dedim sonra dedim buraya kadar gelmişsin ders seç gir bakalım ne olacak 6 dersi verdim ama gel görki 2 yıllık sınav sürem doldu şimdi vergiden 2. ci girişim 3 hakkımı kullanmadım umarım bu dersi vermiş ve bu işi bitirmişimdir ........
bu işe başkoyanlara yegane tavsiyem pes etmeden zamanlarını iyi kullanarak bu işi uzatmadan bitirmeleri böylece daha az yıpranmış olacak lar.....:(

cemileonat ' Alıntı:
champell59 ' Alıntı:
stajer34 ' Alıntı:

gerçektende gelde bana sorrrr :( son hakkına gelmiş ama haklarını kullanmadan 2 yıllık sınav süresi dolmuş biri olarak gelde bana sor ...... hayatımda kendime yaptığım en büyük haksızlık anne oldum artık sınava felan girmeyeceğim dedim yapamam dedim sonra dedim buraya kadar gelmişsin ders seç gir bakalım ne olacak 6 dersi verdim ama gel görki 2 yıllık sınav sürem doldu şimdi vergiden 2. ci girişim 3 hakkımı kullanmadım umarım bu dersi vermiş ve bu işi bitirmişimdir ........
bu işe başkoyanlara yegane tavsiyem pes etmeden zamanlarını iyi kullanarak bu işi uzatmadan bitirmeleri böylece daha az yıpranmış olacak lar...

iyi geçtiyse sorun yok .ruhsatı alacaksın
son hakkında tek dersten kalan ve 2 yıl beklemeye süresi nasıl geçecek diyip
sonra itiraz edip geçenler var.
bu forumda bir kişide son hak tek derste itiraz ettiği halde geçemedi
muhasebe tecrübesi olmadan 7/7 yapanda var...

hanmiroğlu ' Alıntı:
cemileonat ' Alıntı:
champell59 ' Alıntı:
stajer34 ' Alıntı:

bu işe başkoyanlara yegane tavsiyem pes etmeden zamanlarını iyi kullanarak bu işi uzatmadan bitirmeleri böylece daha az yıpranmış olacak lar...

iyi geçtiyse sorun yok .ruhsatı alacaksın
son hakkında tek dersten kalan ve 2 yıl beklemeye süresi nasıl geçecek diyip
sonra itiraz edip geçenler var.
bu forumda bir kişide son hak tek derste itiraz ettiği halde geçemedi
muhasebe tecrübesi olmadan 7/7 yapanda var...
şimdiye kadar girdiğim sınavlarda aldığım sonuçlar hiç uç noktada olmadı ne beklediysem o geldi ama yine de yazılı sınav ne olur ne olmaz vergi soruları benim için çok zor değildi ama ne var ki sınav heyacanı işte sınav çıkışında tamam oldu bitti artık bu iş derken baktımki cevaplarım eksik ve karıştırmışım ama umutluyum :) Allahım tüm çalışanların emeklerini boşa çıkarmaz inşallahhhhhh ve şu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür

aminnn... inşallah hepimiz için hayırlısı olur..

inşallah hepimiz için hayırlı olur daaa, sınav sonuçları haftaya kaldı gibi. ses yok seda yok.
geç olsun güç olmasın...
kazanırsa en çok cemileonata sevinicem. şöyle bi o ruh haline büründüm de baya bi zor. gerçi bizimde 2 hakkımız kaldı. fazla değil yani.

daha 2 gün var ya bu hafta için...perşembe cuma da açıklanabilir...olmadı bir 5-6 gün daha bekleriz..bu kadar bekledikten sonra..

champell59 ' Alıntı:
inşallah hepimiz için hayırlı olur daaa, sınav sonuçları haftaya kaldı gibi. ses yok seda yok.
geç olsun güç olmasın...
kazanırsa en çok cemileonata sevinicem. şöyle bi o ruh haline büründüm de baya bi zor. gerçi bizimde 2 hakkımız kaldı. fazla değil yani.
teşekkür ederim :) Allahım hepimiz için " bu işte hak edenlere hakkını verenlere " hayırlı sonuçlar versin inşalllah aminnnnnnn

arkadaşlar ben odayı aradım az önce bu hafta açıklanmayacak önumuzdekı hafta cuma gününü bekleyeceğiz odadkı arkadaşım ayrıca kesın bılgııı haber vermek ıstedım..

teşekkürler, gergin bir bekleyişten kurtardın bizi.

diyar2 ' Alıntı:
bence olayı bu noktaya getiren herkes bundan sonrasınıda hakketmiştir. yani bakıyorumda paramızı zamanımızı emeğimizi verdik kısaca bir çok fedakarlıklar yapıldı bu uğurda halihazırda bir sürü ilk-orta-lise mezunu dandik bir sınavla smmm ünvanını aldıysa burdaki stajer arkadaşlarım sonuna kadar bu ruhsatı hakketmştir.
çok haklısın arkdaşım sonuna kadar katılıyorum sana