Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diyar2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sınav sonuçlarını beklemek!!!!!!!!!

ya şu açık ve net ne yaptıkları belli olmuyor bu adamların o yüzden bu saatten sonra heran açıklanabilir bence...

karakule2828 ' Alıntı:
ya şu açık ve net ne yaptıkları belli olmuyor bu adamların o yüzden bu saatten sonra heran açıklanabilir bence...

kesinlikle katılıyorum geçen temmuz biri odayı aradım 15 eylülde kesin açıklanacak demiş...aynı gün bir kaç saat sonra aramalar başlamış...her an olabilir bencede...odaların söylediklerine çok inanmıyorum

DÜLSİNYA ' Alıntı:
arkadaşlar ben odayı aradım az önce bu hafta açıklanmayacak önumuzdekı hafta cuma gününü bekleyeceğiz odadkı arkadaşım ayrıca kesın bılgııı haber vermek ıstedım..
Bu odadan herşey beklenir illa yasal süreyi tamamlıcak haa. Yinede herşey olabilir erkende geçte açıklanabilir. Yanlış hatırlamıyorsam aralık 2009 sınav sonuçları 66 gün falan sonra açıklanmıştı

geçen sınavda tesmeri aradım bir arkadaş çıktı telefon sonuçlar açıklandımı diye sordum bana yok daha tesmerden tarafımıza gelen birşey yok dedi
daha sonra bu sitenin adresini verdim burada herkes açıklandığını söylüyor dedim
adam girdi baktı bana odanı bi ara dedi
sınav açıklanıyor daha hağlen adamlar bize ulaşan birşey yok diyor
ben dört gözle bu gün yarını bekliyorum

of ya foruma baktıkça sabırsızlanıyorum..
sinirlerim altüst oldu..

DÜLSİNYA ' Alıntı:
arkadaşlar ben odayı aradım az önce bu hafta açıklanmayacak önumuzdekı hafta cuma gününü bekleyeceğiz odadkı arkadaşım ayrıca kesın bılgııı haber vermek ıstedım..

Hangi Oda İstanbul mu ?

evet dediklerınız doğru olabılır bellide olmaz fakat ben yıne söylüyorum gergın beklememızın kendımızi sıkmanın anlamı yok sonuçlar bu hafta açıklanmıyor önumuzdekı hafta ..

istanbul odasını aradım bana da bu hafta açıklanmaz dediler..

zeyna78 ' Alıntı:
Bu hafta dedikleri zaten neredeyse biten hafta...
Çok ta önemli bilgi vermiş sayılmıyorlar bence..
fakat hepimiz arasak bir baskı unsuru oluşturabilir miyiz :-)

irem35 ile ikiniz hepimize bedelsiniz bence, siz arayın gerekli baskı unsuru oluşmuş olur :)

zeyna78 ' Alıntı:
Bu hafta dedikleri zaten neredeyse biten hafta...
Çok ta önemli bilgi vermiş sayılmıyorlar bence..
fakat hepimiz arasak bir baskı unsuru oluşturabilir miyiz :-)

;D
alla alla

Baskı oluşturacaksan yusuf sürmene olduğu gibi olmasın .Mesaj atıp ,sonra özür dileyip helallik istediğin gibi
odaya da baskı oluşturmaya kalkarsan durum vahim :)

bende antalya odası ile görüştüm onlarda bu hafta açıklanmaz diyolar. hepsi sanki ağız birliği yapmışlar. yalnız yarın veya c.tesi açıklansa bugünden aramalar başlamız olması lazımdı. ben o yüzden bu haftadan da ümidi kestim.

hiç belli olmaz yarın aramalar başlayabilir ben öyle ümit ediyorum. geçen sınavda cuma başlamıştı

yaz tatili diye ümit ediyorduk erken açıklanır diye olmadı bugün 54. gün açıklanmadı...

diyar2 ' Alıntı:
koca bir yazı yedik bitirdik halen sınav sonuçlarını bekliyoz. valla açıkçası ben 3 eylül diye bekliyorum o tarihten sonrası hiç çekilmez halimize bakın sırasını bekleyen kurbanlıklar gibiyiz.
evet çok haklsın beklemekden sabır tahammül bırakmadılar insanda. açıklansa geçiçi olarak rahatlıyacağız sonrasında yine bekleme kabusu başlıyacak malüm maliyet belası yüzünden aylarca bekliyeceğiz

tek kelimeyle harika, bu kadar mı duygulara tercüman olunur, tebrikler diyar2

şu sınavlar açıklansa da bitirdikmi yoksa aralıkta tekrar sınava girecekmiyiz öğrensek >:(

bizde var 7 ders arkadaşlar. 6 tanesinden umudumuz cok da maliyet imkansız vaka gibi... yine de bir umut ama büyük ihtimal aralıkda yaşacağız bu stresi bir kere daha...

Temmuz yeterlilik konusu kilitlenmiş.

Temmuz sınavları ile ilgili küçük bir istatistik:

08-09 Temmuz 2006 Yeterlilik sınavı 15/09/2006 (cuma) tarihinde açıklanmış. 66 gün
07-08 Temmuz 2007 yeterlilik sınavı 06/09/2007 (p.şembe) tarihinde açıklanmış. 58 gün
19-20 Temmuz 2008 yeterlilik sınavı 27/09/2008 (c.tesi) tarihinde açıklanmıştır. 67 gün
4-5 temmuz 2009 yeterlilik sınavı 27/08/2009 (P.tesi) tarihinde açıklanmıştır. 52 gün

Ortalaması 60-61 gün eder.

Bugün 59 olduğundan yarın açıklanma ihtimali yüksek.

sayın yönetici,2010 temmuz yeterlilik sınavı sayfasını neden kapattınız ? koskoca forum sayfasını,bir kişinin espri seviyesinin düşüklüğü sebebiyle kapatmak ne kadar doğrudur? pire için yorgan yaktınız.oysaki yazılanları silip sayfa açık kalabilirdi.

saygılar