S
SMMM FATİH
Ziyaretçi
Merhaba,
Büromu yeni açtım. Daha önce hiç şirket kuruluşu yapmadım. forumdaşlardan şirket kuruluşu hakkında acil yardım almam lazım.
Bir mükellef geldi ve Limited Şirket kurmak istediğini söyledi
İstediğim evraklar
1- Ortakların kimlik fotokopisi 3 adet
2- Ortakların İkametgahları
3- Ortakların sabıka kayıtları
4- Ortakların fotoğrafları
Başka hangi evrakları istemeliyim?
Diğer bir konu ise şirketin faaliyeti
Tekstil Temizlik Yemek İnşaat medikal petrol Gıda ithalat ihracak Hayvancılık Süt ve süt ürünleri Kömür yakıt Bilgisayar satışı gibi çok konular var.
Bu konular hakkında anasözleşmeye neler yazabilirim
Bu faaliyet konularının hepsi şirket ünvanında geçmeli mi?
Kuruluş işlemi için
Önce anasözleşme hazırlayacağım. Ünvanı kontrol ettireceğim. Daha sonra notere anasözleşmeyi tastik ettireceğim ve ticaret odasına bavuru yapacağım. Ticaret odasına başvuru yaptığım gün defter tastiki ve işe başlamayı bildireceğim.
Eksiklerim nelerdir.
Yardımlarınız bekliyorum.
Büromu yeni açtım. Daha önce hiç şirket kuruluşu yapmadım. forumdaşlardan şirket kuruluşu hakkında acil yardım almam lazım.
Bir mükellef geldi ve Limited Şirket kurmak istediğini söyledi
İstediğim evraklar
1- Ortakların kimlik fotokopisi 3 adet
2- Ortakların İkametgahları
3- Ortakların sabıka kayıtları
4- Ortakların fotoğrafları
Başka hangi evrakları istemeliyim?
Diğer bir konu ise şirketin faaliyeti
Tekstil Temizlik Yemek İnşaat medikal petrol Gıda ithalat ihracak Hayvancılık Süt ve süt ürünleri Kömür yakıt Bilgisayar satışı gibi çok konular var.
Bu konular hakkında anasözleşmeye neler yazabilirim
Bu faaliyet konularının hepsi şirket ünvanında geçmeli mi?
Kuruluş işlemi için
Önce anasözleşme hazırlayacağım. Ünvanı kontrol ettireceğim. Daha sonra notere anasözleşmeyi tastik ettireceğim ve ticaret odasına bavuru yapacağım. Ticaret odasına başvuru yaptığım gün defter tastiki ve işe başlamayı bildireceğim.
Eksiklerim nelerdir.
Yardımlarınız bekliyorum.