Ynt: Size Güzel Bir Fıkra. Umarım Beğenirsiniz.
;D Güzeldi.
kalisper_a ' Alıntı:VERGİ CEZASI
.............
;D Güzeldi.
kalisper_a ' Alıntı:VERGİ CEZASI
.............
NİSAN123 ' Alıntı:Nöbetçi Muhasebeci ( anı -alıntı )
Ailem ile birlikte tatile gitmiştim. Bürodo mükellefin biri Erbay Beyi bulun bana acil olarak lazım diye tutturur. Büro elamanlarımız ne dedi ise dinletemez ve hemen birinin aklına parlak bir fikir gelir. Gelin sizi nöbetçi muhasebeciye götürelim. Onunla görüşün ve sorunlarınızı çözsün derler. Mükellef bu teklifi kabul eder. En yakın muhasebe bürosuna götürürler meslektaşımız sorunlarını dinler yapması gerekenleri yapar. Mükellefi rahatlatır gönderir. Tatil dönüşünde mükellef ziyaretime gelir. Erbay Bey, mesleğiniz ne kadar güzel bir sorunum vardı çocuklar beni nöbetçi muhasebeciye götürdü sorunlarımı çözdü. diye anlatı. Tabi kendimi gülmemek için zor tuttum.
walla ben gülmek değil,koptum okuyunca. ;D
Çok komik yaaaa.. harikaa ;D ;D ;D
Tuareq ' Alıntı:Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: " Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!" Öğrenci: "O zaman ben uçuyorum..." Profesör cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış. Profesör öğrenciye: Sana son bir soru soracağım demiş. Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? Ögrenci: "Para olan çuvalı seçerdim..." Profesör: "Ben akıl olan çuvalı seçerdim..." Öğrenci:"Normal! Herkes kendinde ne eksikse onu seçer... Profesör çok sinirlenmiş, ögrencinin not defterini alıp içine "öküz" yazmış. Ögrenci nota bakmadan odadan cıkmış. Bir dakika sonra ögrenci kapıyı aralamış : "Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz." demiş.