Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

İSMMMO aradım ve Yahya ARIKAN'nın sekreteriyle görüştüm.
Yönetim kuruluna bugün bilgi vereceğiz dediler. Arkadaşlar özellikle İSMMMO'na mensup arkadaşlar 315 84 00 ı arayıp staj bölümüne bağlanın veryansın edin. Derdinizi anlatın birşeyler çıkacak. (yada direkt sekreterliği isteyin)
Benim anlattığım;
1-) 2016/1 dönemi sınavı öne çekildi
2-) 2015/3 sınavı hala açıklanmadı (60 günlük süre doldumu diye sordular)
3-) Kurslar hızlandırılmış kurs vermeyecek
4-) İtiraz süresi hakkımız neredeyse elimizden alındı.

vb. konuları görüştüm. Herkes en az 1 kere odasını arasın lütfen. Ben şahsen elimden geleni yapıyorum. Karınca gibiyim bu sorunu çözemem ama hep birlikte halledebiliriz.

İSMMMO'na internet üzerinden şikayet ettim. Bari sizlerde yapın. Şikayetim aşağıdaki gibiydi.

BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU

Sayın; xxxxxxxxx xxxx - 2015/3 sınavı 60 günlük süre geçti henüz sınavlar açıklanmadı. 2016/1 sınavı öne çekildi. 2015/3 sınavı 18 Şubat'ta açıklanacak diyorlar sınavlar açıklandıktan sonra itiraz süresini de eklersek Mart başı oluyor. 2016/1 sınavı ise 19-20 Mart'ta. 15 günlük bir sürede nasıl biz klasik bir sınava hazırlanabiliriz? Kurslar bu dönem hızlandırılmış kurs vermeyecekler. Bizler çalışan insanlarız zaten vakit sorunumuz var birde böyle sorumsuzca yapılan sınavlarda çözüm kalmıyor. Sn. Başkanımız ve Yönetim kurulumuzdan ricam lütfen biz adaylara yardımcı olmanızdır. - konulu başvurunuz alındı.

TEOS ta girdiğimiz sınavların altında başvurdu yazıyordu. Şimdi o yazı kalkmış, çizgi var.
Bir şeyler mi girdiler acaba?

biraz önce hepsinde çizgi vardı, şu an iki derste başvurdu yazıyor, diğerleri boş görünüyor.
hareket olunca heyecan oldu :(:sleep:

Son düzenleme:
Arkadaşlar İSMMMO'ya veya başka şehirdeyseniz odalarınıza telefon yağdırın. Bu işi çözse çözse odalar çözer..

Sistemde sonuç girebilmek için o kısmı açmışlar demek bu. Ne zaman açıklanacağı belli olmadıktan sonra manası yok elbet silinecekti zaten.

arkadaşlar merhaba, dün istanbul fatih ilçe örgütünün yemeği vardı arkadaşım oraya katıldı direkt olarak Yahya Arıkan ile konuşmuş bir hoca cevapları teslim etmemiş o yüzden açıklamıyorlarmış önümüzdeki hafta açıklanacakmış.

arkadaşlar merhaba, dün istanbul fatih ilçe örgütünün yemeği vardı arkadaşım oraya katıldı direkt olarak Yahya Arıkan ile konuşmuş bir hoca cevapları teslim etmemiş o yüzden açıklamıyorlarmış önümüzdeki hafta açıklanacakmış.

Boşa beklemeyelim yani.

O bir hocayada en içten sevgi ve saygılarımı arz ediyorum. Keyfini bozmasın hiç bir ara açıklar kasmasına gerek yok.

bende söyledim arkadaşlar,yazdım da burda .Erzurum Atatürk Üniversitesinden Yök'ün atadığı bir profösörmüş.Teslim etmemiş kağıtları.

herkes farklı birşey söylüyo bence itibar etmeyin benim bugün üçüncü arayışım şimdi tekrar aradım onay bekliyoruz dediler.Ha inanalım mı hayır inanmayalım :)
Bugunde geçti bence çünkü hiç bir açıklama yapmadılar.

ben haftaya çarşamba bekliyorum.Sonuçta geçen sınavda 73 günde açıklanmış.daha 73 gün olmadı.ilk değil bu geçen sınavda geç açıklanmış.

zaten bugün açıklanacak olsa illaki birileri aranırdı kazandınız diye bende biraz önce aradım onay bekliyoruz dediler tekrar bugün umut yok en iyi ihtimal cuma olur bence

ben haftaya çarşamba bekliyorum.Sonuçta geçen sınavda 73 günde açıklanmış.daha 73 gün olmadı.ilk değil bu geçen sınavda geç açıklanmış.

73 gün olduktan sonra kalıyo bir haftaları zaten mecburen açıklayacaklar o 1 hafta içinde.

Allah bir kaç dersten kalacaklara sabır versin. Naparsanız yapın bize ne havasındalar resmen. Umurlarında değiliz demek SMMM adayları olarak.