Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

dün gece rüyamda açıklanmıştı sınavlar, bi taneden kalmışım panik oluyorum bu kadar zamanda nasıl çalışıcam diye :) Hayrolsun :p

Hiç açıklanmayacak diyen bile çıkar arkadaşlar.

Şuan en sağlıklı bilgiyi İSMMMO ya da TESMER çalışanlarından alabiliriz ancak. Madem bu hafta açıklancak bize niye farklı konuşuyo TESMER :) Umarım doğrudur bu hafta açıklanır...

İSMMMO Bilmem ama Ankara odasını arayan var mı ben şimdi orayıda aradım önümüzdeki hafta dediler. Herkes birşey söylüyor.Devlet meselesi yaptılar . Ya yoksa sonuçlar mı kötü üzülmeyelim diye mi açıklamıyorlar :) bunu bile düşünüyorum artık ruh halim bozuldu melankoli oldum :)

Arkadaşlar bilgi kirliliği yapmayalım bence;
TESMER haftaya diyor ve net şekilde söylüyor. Belki odalar bastırırsa Cuma olur oda belki.
Herkes arasın diye defalarca yazdık ama arayan sayısı 3-5 kişiyi geçmez. (odalarını)

facebook grubundan biri ismet beyle görüşmüş (kendisi staj işlemleriyle ilgilenen kişidir şeker gibi adamdır) bir iki güne açıklanacak demiş sonuçlar

ismet bey kim? staj işlemleriyle ilgilenen kişi nereden bilgi almış?

Şimdi ben de aradım İsmet bey'i ama ulaşamadım. Eğer İsmet bey gerçekten öyle dediyse şaşmaz. İsmet bey İSMMMO'da Staj ile ilgili sorumlu kişidir. Odanın eski yetkililerinden. Gerçekten de şeker gibi emin olmadan da bilgi vermeyecek birisidir. Umarım gerçekten öyle bişey demiştir.