Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

O İsmet beyle konuştum diyen arkadaşa hoş cümleler kurabilirsiniz!!!

İsmet beyle bizzat konuştum az evvel. Bu hafta olmayacak gibi duruyor herhalde haftaya kalacak, siz ne kadar biliyorsanız biz de okadar biliyoruz inanın dedi.

Son bilgi bu arkadaşlar. Belli olmaz tabi İsmet bey de kesin bişey söyleyemiyor ancak bu hafta zor gibi dedi..

İnanmayan arayıp sorabilir kendisine..

Bu nedir arkadaş biz burada tesmerin yaptığı haksızlık karşısında birlik olmaya çalışıyoruz yazılan her mesajda bir umut acaba açıklanır mı diyoruz kendi aramızdakiler bizi trollemeye çalışıyor.

O İsmet beyle konuştum diyen arkadaşa hoş cümleler kurabilirsiniz!!!

İsmet beyle bizzat konuştum az evvel. Bu hafta olmayacak gibi duruyor herhalde haftaya kalacak, siz ne kadar biliyorsanız biz de okadar biliyoruz inanın dedi.

Son bilgi bu arkadaşlar. Belli olmaz tabi İsmet bey de kesin bişey söyleyemiyor ancak bu hafta zor gibi dedi..

İnanmayan arayıp sorabilir kendisine..

yaa çok üzüldüm ,ara ara buraya bakıyorum,tesmeri aradım ama kimse bir şey bilmiyor yada bilmiyormuş gibi yapıyor,en iyisi biz unutalım bu sonuçları beklemeyi,sinir harbinden başka bir şey değil ki ?,nasıl olsa onlarda durum değişmiyor,adamlar gayet rahatlar:banghead:

yaa çok üzüldüm ,ara ara buraya bakıyorum,tesmeri aradım ama kimse bir şey bilmiyor yada bilmiyormuş gibi yapıyor,en iyisi biz unutalım bu sonuçları beklemeyi,sinir harbinden başka bir şey değil ki ?,nasıl olsa onlarda durum değişmiyor,adamlar gayet rahatlar:banghead:

Aynen öyle. Ben tecrübesine güvenerek konuştuğunu düşünüyorum İsmet beyin. Kendisi de dedi zaten sizin bildiğinizden fazla bişey bilmiyorum diye hatta benden daha önce öğreniyosunuz zaten diye espri yaptı :) TESMER ne zaman açıklarsa herkesin haberi o zaman olacak arkadaşlar. Tek dersi olanlar ellerinde telefonla, bir çok dersten girip smmm olması zor olanlar f5 yaparak bir umut bekleyecek işte. Hayırlısı olsun, geç olsun da güç olmasın umarım.

Yoruldum artık. Tek dersim var oda sözel bir ders bence bitti, ama onlar bitti demeden bitmiyor işte. Tekrar çalışmaya gücüm kalmadı gibi hissediyorum.
Sınav sürecimi zor, açıklanmasını bekleme sürecimi zor diye sorarsanız. Bence açıklanma süreci daha zor.

Ben ilk sınavıma girdim 7 dersten şimdi 2 dersten geçsem kaldı 5 hepside sözel olsa 1 ayda nasıl çalışayım bu zulüm ne zaman bitecek hoş diplomayı aksakta boş sanki mükellefler bizi bekliyor dişarda dolu korsan muhasebeci çıldıracağım .

Yoruldum artık. Tek dersim var oda sözel bir ders bence bitti, ama onlar bitti demeden bitmiyor işte. Tekrar çalışmaya gücüm kalmadı gibi hissediyorum.
Sınav sürecimi zor, açıklanmasını bekleme sürecimi zor diye sorarsanız. Bence açıklanma süreci daha zor.

aynen tek dersim var bencede bitti ama açıklasalar kurtulsak yada biri beni odadan aradılar kazanmışım dese bizde rahatlasak ders çalışılcaksa artık çalışsak:(