Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

:)) ben f5 yapmıyorum artık. Burası da alışkanlık oldu haber siteleri gibi buraya da girmeye başladım sabahları artık :D

Buraya bakmaktan Geçici Vergi işlemlerine başlayamıyorum. O kadar dağılmış ve konsantrasyonum bozulmuş halde.

Yalnız şaka maka 18 şubata tam 2 hafta kaldı. Onu da geçin öbür sınava 1.5 ay kaldı. Valla şu sınavlardan istediği sonucu alamayacaklara Allah gani gani sabır versin. Sınava bişey kalmadı da o sınavların açıklanması da bir 80 gün alır. Ramazanı görür valla o sınavın açıklanması demedi demeyin :D

komisyon onayı bekliyoruz dediler peki gündeminizde sınavın ertelenmesi gibi bişey varmı bizi çok mağdur ediyosunuz dedim öylede bişey yokmuş bize gelen bilgi bu kadar diyo:(

Açıklanırsa yarın açıklanır bu hafta artık bana öyle geliyor. Yarın açıklanmazsa haftaya cumaya kadar herhangi bir gün olabilir. Ama öbür haftaya sarkacağını sanmıyorum zaten sarksa da 18'ine kadar mcburen açıklayacaklar..

asmoyu aradım şimdi bide yarın zor 10-15 gibi açıklanır büyük ihtimal dedi bizede gelen bir bilgi yok dediler geçici vergiye devam