26 Ağustos - 5 Eylül 2016 Tarihleri Arasında Yapılan YMM Sınavı İtiraz Sonuçları Açıklanmıştır hadi hayırlısı sıra bizimkinde![]()
bir haftada açıklarlarsa ayın 15 i oluyor ve çalışmak için vakit kalır
ymm itirazlarını 8 günde açıkladılar
sınav kağıtlarını hiç kontrol etmeyip aynı şekilde notları açıklamışlardır diye düşünüyorum. 8 gün çok kısa bir süre bence.
etrafınızda ymm itiraz sonucunda notu yükselen var mı
yada daha önce smmm itiraz sonucu notu yükselen var mı
arkadaşım vergiden mart sınavında 40 almıştı. Itiraz etmişti 50 vermişler. üstelik 50 puanlık kağıt değil dedi ama![]()
arkadaşlar resmen göz göre göre hakkımız yeniyor. geçer kağıt verdim maliyetten (2. soru için). çok zoruma gidiyor. eminim çoğu insan 2. sorunun cevabının hatalı olduğunu bile bilmiyordur. ağlanacak halimize gülüyoruz.
komisyon sorunun hatalı olmadığını belirtti yapılan bütün yazışmalar cevapsız kaldı tesmer yeni yönetim kurulu açıklanmış hepsinin mail bölümü var ben mail attım herkes mail atsın bu haksızlığa tepkisiz kalmayın ortada yanlış var uzman hocalara soruldu soru hatalı çözülmüş göz göre göre hakkımızı yedirmeyelim hatalı çözenlerin kazanması ne kadar etik eski cevap anahtarına göre okunursa notlar değişmeyecek yanlışın düzeltilmesi gerekli bağlı olduğum odada sadece 2 kişi soru hatalı diye başvurmuş bu kadar tepkisiz olunursa kimse notların düzelmesini beklemesin
komisyon sorunun hatalı olmadığını belirtti yapılan bütün yazışmalar cevapsız kaldı tesmer yeni yönetim kurulu açıklanmış hepsinin mail bölümü var ben mail attım herkes mail atsın bu haksızlığa tepkisiz kalmayın ortada yanlış var uzman hocalara soruldu soru hatalı çözülmüş göz göre göre hakkımızı yedirmeyelim hatalı çözenlerin kazanması ne kadar etik eski cevap anahtarına göre okunursa notlar değişmeyecek yanlışın düzeltilmesi gerekli bağlı olduğum odada sadece 2 kişi soru hatalı diye başvurmuş bu kadar tepkisiz olunursa kimse notların düzelmesini beklemesin
komisyonun bu kararını nereden öğrendin
itirazlar cevap anahtarına göre değerlendirilecek
leon ağzından bal damlıyor inşallah bizimkilerde öyle olur
bende denetimden 45 aldım itiraz ettim.
Daha önce maliyetten 35 almıştım itiraz ettim 50 oldu.
Denetimde inş. Olur