SMMM Yeterlilik 2016/2 İtiraz Hakkında

Ortada kati olarak bir yanlışlık varsa sonuna kadar arkasında durun arkadaşlar hakkınızdan vazgeçmeyin..

herkes durumu kabullenmiş gibi, artık şikayet edende yok bir önceki sınavda tepki veren çok olunca hatayı düzeltmişlerdi

Dün bağlı olduğum odanın temsilcisiyle hem görüştüm hem mail attım, "konuyu eğitim müdürümüzle konuştum en kısa zamanda size dönüş yapılacaktır" cevabı aldım. Bugün daha bekliyorum, yarın napıyoruz diye arayacağım...

2016/2 döneminde yapılan YMM ve SMMM Sınav Sonuçlarına itiraz eden adaylar, itiraz sonuçları açıklandıktan sonra 2016/3 döneminde yapılacak sınavlar için başvuru yapabilirler.

TESMERDE YAYINLANAN SON DUYURU

2016/2 döneminde yapılan YMM ve SMMM Sınav Sonuçlarına itiraz eden adaylar, itiraz sonuçları açıklandıktan sonra 2016/3 döneminde yapılacak sınavlar için başvuru yapabilirler.

TESMERDE YAYINLANAN SON DUYURU

Açıklamadaki satır aralarında anlamak ve inanmak istediğim şu :) bir durun acele etmeyin itirazlarınızı dikkate alarak bakıcaz, boşu boşuna başvurmayın 2016/3 'e :)

Açıklamadaki satır aralarında anlamak ve inanmak istediğim şu :) bir durun acele etmeyin itirazlarınızı dikkate alarak bakıcaz, boşu boşuna başvurmayın 2016/3 'e :)
çok iyimsersiniz bence demek istedikleri iki bir son başvuru süresi uzatılacak mı diye arayıp durmayın diyorlar

ayrıca komisyon çözümün hatalı olmadığı yönünde karar almış yani aynı cevap anahtarına göre okunacak sonuçlarında değişeceğini sanmıyorum ancak soru çözümü hatalı olduğu kabul edilseydi sonuçlar değişirdi bu konuda yeteri kadar başvuru yapılıp mail atılmadığının sonucu

çok iyimsersiniz bence demek istedikleri iki bir son başvuru süresi uzatılacak mı diye arayıp durmayın diyorlar

ayrıca komisyon çözümün hatalı olmadığı yönünde karar almış yani aynı cevap anahtarına göre okunacak sonuçlarında değişeceğini sanmıyorum ancak soru çözümü hatalı olduğu kabul edilseydi sonuçlar değişirdi bu konuda yeteri kadar başvuru yapılıp mail atılmadığının sonucu

Maalesef farkındayım, sadece inanmak istediğim bu diye yazmıştım..

benimde tek ders maliyet kaldı itiraz ettim acaba sınav başvurusu için itiraz sonuçlarının açıklanmasını beklesem mi ne dersiniz? ne kadar duyuru yapılsa da içimde şüphe kalıyor.

benimde tek ders maliyet kaldı itiraz ettim acaba sınav başvurusu için itiraz sonuçlarının açıklanmasını beklesem mi ne dersiniz? ne kadar duyuru yapılsa da içimde şüphe kalıyor.

benimde maliyetten kaldı tek ders ama ben hem itiraz ettim hem de tekrar başvurdum. eğer geçersem tekrar başvuru ücretini tesmere hibe edecem artık :)

Bende acaba başvursam mi diye düşünüyorum artık pazartesi bakacağım tesmer e de güvenemiyorum ki sonra giremezsem sinava.

Smmm maliyet muhasebesi 2.soru b şıkkı hatalı çözülmüştür yaptığım bütün başvuru mail ve gönderdiğim posta cevapsız kaldı yeteri kadar başvuru yapılmadığı için konu unutuldu