ayrıca olumlu bir cevap gelmese dahi ben mahkemeye vereceğim..
2016/2 döneminde yapılan YMM ve SMMM Sınav Sonuçlarına itiraz eden adaylar, itiraz sonuçları açıklandıktan sonra 2016/3 döneminde yapılacak sınavlar için başvuru yapabilirler.
TESMERDE YAYINLANAN SON DUYURU
çok iyimsersiniz bence demek istedikleri iki bir son başvuru süresi uzatılacak mı diye arayıp durmayın diyorlarAçıklamadaki satır aralarında anlamak ve inanmak istediğim şubir durun acele etmeyin itirazlarınızı dikkate alarak bakıcaz, boşu boşuna başvurmayın 2016/3 'e
![]()
çok iyimsersiniz bence demek istedikleri iki bir son başvuru süresi uzatılacak mı diye arayıp durmayın diyorlar
ayrıca komisyon çözümün hatalı olmadığı yönünde karar almış yani aynı cevap anahtarına göre okunacak sonuçlarında değişeceğini sanmıyorum ancak soru çözümü hatalı olduğu kabul edilseydi sonuçlar değişirdi bu konuda yeteri kadar başvuru yapılıp mail atılmadığının sonucu
benimde tek ders maliyet kaldı itiraz ettim acaba sınav başvurusu için itiraz sonuçlarının açıklanmasını beklesem mi ne dersiniz? ne kadar duyuru yapılsa da içimde şüphe kalıyor.
sınavlar için başvuru yapalım mı ?
itirazın sonuçlanmasını bekleyelim mi ?
hangisi
arkadaşlar teosa giremiyorum. Sizde de sıkıntı var mı?
arkadaşlar teosa giremiyorum. Sizde de sıkıntı var mı?
bende de sıkıntı oldu tesmeri aradım teos da çalışma var öğleden sonra 2 -3 gibi deneyin dedi