SMMM Yeterlilik 2016/2 İtiraz Hakkında

Birde anlamadığım cevaplara baktım zaten yapmışım 45 vermiş. Bidaha nasıl güvenicez. Itirazdanda bişi çıkmazsa işimiz şansa mı kalıyor.nasıl iştir.nasıl ciddiyetsiz bir kurum neye göre puan verildiği belli değil

Teosa gırın malıyetı acıklamıslar herhalde 1 haftada aynı notu gırmısler sanırımm bı teosa bakarmısınız??

Aynen öyle şaka gibi.. zaten hiç umudum yok, bu kadar insan başvurduk mail attık aradık, hep iki kişi başvurmuş göründü, sorudaki cevap hatasını kabul etmediler...

neyse sınava gırecegız bellı oldu ama sapma sorusu kesın cıkmaz hoca kendıyle celısmemek ıcın

2 kişi başvurdu göründü ne demek sadece ben 10 kişi başvurdu diye biliyorum çevremden. Yazık günah yaa, hem yanlış oku hem açıklama

baş vurdu derken itiraz başvurusu mu ? soru hatalı çözülmüş diye uzman hocaların görüşünü alarak postayla dilekçe gönderdiniz mi oda yönetimiyle görüştünüz mü? bu işlemleri yapan 2 kişi var ama sadece itiraz eden yüzlerce kişi var

baş vurdu derken itiraz başvurusu mu ? soru hatalı çözülmüş diye uzman hocaların görüşünü alarak postayla dilekçe gönderdiniz mi oda yönetimiyle görüştünüz mü? bu işlemleri yapan 2 kişi var ama sadece itiraz eden yüzlerce kişi var

yönetimin hepsine tek tek mail attım. dilekçeyi mail atabilirseniz onu da gönderirim.

son sınavın önceki dönem sınav sorularından kolay sorulması nedeniyle geçen sayısı çok fazla soru hatalı çözülmüşse o kadar kişi nasıl geçmiş denildi bana fazla kişinin geçmiş olması sorunun doğru çözüldüğünü gösteriyor onlar için
önümüzdeki sınavda öyle şeylerle karşılaşmayız umarım

son sınavın önceki dönem sınav sorularından kolay sorulması nedeniyle geçen sayısı çok fazla soru hatalı çözülmüşse o kadar kişi nasıl geçmiş denildi bana fazla kişinin geçmiş olması sorunun doğru çözüldüğünü gösteriyor onlar için
önümüzdeki sınavda öyle şeylerle karşılaşmayız umarım

bu cevabı tsmer mi verdi size ?
ne güzel mantık