Bende alabilirmiyim [email protected]
Öncelikle notlar için teşekkürler, notları sizmi hazırladınız yoksa dershaneden verilen notlarmıdır?denetim güncel dershane notları (deha) [email protected] adresinde denetim klasörüne eklenmiştir. (hotmail şifre: smmm+1234)
arkadaşlar meryem.a arkadaşımız maliyetten b ses dosyası gönderdi yarın maliyet notlarını da gönderecek.çok faydalı bir paylaşım olacağı düşüncesindeyim.maile atarım oradan alırsınız.haftaya da inşallah denetimden tebliğle ilgili notları arkadaşından alıp gönderecek.kendisine yardımları için sizin adınıza çok teşekkür ederim.biliyorsunuz benim sadece vergi kaldı![]()
Bu dönem bu işi bitirelim artık. Notları sabırsızlıkla bekliyorum.arkadaşlar meryem.a arkadaşımız maliyetten b ses dosyası gönderdi yarın maliyet notlarını da gönderecek.çok faydalı bir paylaşım olacağı düşüncesindeyim.maile atarım oradan alırsınız.haftaya da inşallah denetimden tebliğle ilgili notları arkadaşından alıp gönderecek.kendisine yardımları için sizin adınıza çok teşekkür ederim.biliyorsunuz benim sadece vergi kaldı![]()
Bu dönem bu işi bitirelim artık. Notları sabırsızlıkla bekliyorum.