SMMM Yeterlilik Notları

arkadaşlar [email protected] adlı arkadaş mailin şifresini değişmiş parola sıfırlama seçeneklerinden parolayı değiştirdim ama eski şifreyi tekrar belirleyemeyeceğim için araya + koydum.şifre:smmm+1234 tür.böyle nankör insanlarda var maalesef

notları kendinize gönderirken klasörden silinip silinmediğini kontrol ederseniz sevinirim.böylece sizden sonra bu notlara ihtiyaç duyacak insanların hakkını yememiş olursunuz.bazı arkadaşlar olayın bu yönünü düşünmüyor ben notları aldım nasılsa,kalanlar ne yaparsa yapsın anlayışındalar.ben onlara hakkımı helal etmiyorum haberleri olsun tabi bu onlar için bir önem arzediyorsa

Rica ederim. Deha dershane notları tarafımdan word dosyası olarak düzenlenmiştir. (hocanın önemli dediği yerler koyu işaretli geri kalan kısmı dershaneden verilen kitapçık aynen geçirilmiştir)

arkadaşlar meryem.a arkadaşımız maliyetten b ses dosyası gönderdi yarın maliyet notlarını da gönderecek.çok faydalı bir paylaşım olacağı düşüncesindeyim.maile atarım oradan alırsınız.haftaya da inşallah denetimden tebliğle ilgili notları arkadaşından alıp gönderecek.kendisine yardımları için sizin adınıza çok teşekkür ederim.biliyorsunuz benim sadece vergi kaldı :)

Bu arada maliyet dersinide unutmuyalım bu dönem kalanların bir çoğu denetim ve maliyetten kaldı. Deha veya bilge dersanelerine ait elinde not olanlarda tarayıp mail adresine gönderebilirler.

arkadaşlar meryem.a arkadaşımız maliyetten b ses dosyası gönderdi yarın maliyet notlarını da gönderecek.çok faydalı bir paylaşım olacağı düşüncesindeyim.maile atarım oradan alırsınız.haftaya da inşallah denetimden tebliğle ilgili notları arkadaşından alıp gönderecek.kendisine yardımları için sizin adınıza çok teşekkür ederim.biliyorsunuz benim sadece vergi kaldı :)

Allah hepinizden razı olsun emeği geçen bütün arkadaşlara kendim adına teşekkür ederim.Allah bizide kurtarsın bu dertten diycem.Gerçekten çile haline geldi

Bu dönem bu işi bitirelim artık. Notları sabırsızlıkla bekliyorum.