Bu kadar karamsar olmayın arkadaşım.Dünyanın sonu değil ki bu.Evet insan son haklara yaklaştıkça strese giriyor ama stres işini kolaylaştırmaz aksine zorlaştırır.Herşeyin hayırlısı diyeceksin Allaha tevekkül edeceksin.Sınavlarda herkes bildiği soruları heyecandan yalnış yapıyor.Sınavdan çıkınca anlıyor yalnış yaptığını.Ama geçeceğinize ben inanıyorumsudemira ' Alıntı:merhaba,
sonh değil ama son 2 hakkım ve 3 dersim var.
sınavlar da gerçekten çok kötü geçti.
vergide ilk on dk ellerimin titremesinden hiçbirşey yazamadım.
en son sınavı hiç düşünemiyorum. eğer martta da olmazssa, off(çok şükür)
ve çok üzgünüm...
Arkadaşım ben maliyet sınavını 5. Hakkımda vermiş ve belgeyi almıştım.Neler çektiğimi sende az çok tahmin edebilirsin.Her dersin sınavı dönem dönem zorlaştırılıyor.Benim dönemimde maliyet çok zor gelmişti veya ben öyle algılıyordum.Gördüğüm kadarıyla bu dönem vergi çok zorluyor stajerleri.Ama inan ki biraz daha üstüne düşerek kolaylıkla başarabilirsin.Sınav ortamındaki heyacan insanı çok kasıyor ve düşünme yeteneğini kısıtlıyor.Buna engel olabilirsen martta yine bu sayfalarda sevinç dolu yazılarını okuruz.sudemira ' Alıntı:ilginize çok teşekkürler. inanın şu an çok duygulandım.
gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.
bir türlü maliyet ve vergide uygulamaya geçemiyorum.
vergi den özellikle ne yapıcam bilemiyorum.
uygulamaya yönelik mutlaka kaynak edinmem lazım.
şu dönem çalışmıyorum da martta tüm dersleri temizlemeliyim.
bu arada iyi ki varsınız...
Eger 30-35 gibi bir puan alabilirsen ve 50 puan almak seni kurtarıyorsa komisyon bunu aralarında değerlendiriyor.Neticesinde tek dersi olup 50 puana ihtiyacı olanlar sınavda biraz birşeyler yapmışlarsa komisyon bu arkadaşı büyük ihtimalle geçirir.Hiç merak etme.LALELİ ' Alıntı:benim vergi son hakkımdı. ne yaptım bende bilmiyorum. sınav kağıdına son hakkım olduğunu yazdım . bir tek onu hatırlıyorum. bu komisyon lanet miş. birde onu hatırlıyorum.
paradoks006 ' Alıntı:Eger 30-35 gibi bir puan alabilirsen ve 50 puan almak seni kurtarıyorsa komisyon bunu aralarında değerlendiriyor.Neticesinde tek dersi olup 50 puana ihtiyacı olanlar sınavda biraz birşeyler yapmışlarsa komisyon bu arkadaşı büyük ihtimalle geçirir.Hiç merak etme.LALELİ ' Alıntı:benim vergi son hakkımdı. ne yaptım bende bilmiyorum. sınav kağıdına son hakkım olduğunu yazdım . bir tek onu hatırlıyorum. bu komisyon lanet miş. birde onu hatırlıyorum.