Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son yazdığım konu yine yöneticiler tarafından çöp kutusuna atılmış.Gerekçe konu başlığının büyük harfle yazılması..Böyle site yönetimi olmaz..büyük harfle yazılsa ne olur sitemi çöker..veya yönetici olarak düzeltin küçük harfler yazın..
Her yerin kendine göre kuralları var. Sizde bir forum kurun. Sadece büyük harf yazılacaktır diye kural koyun. Ona da katılanlar uysunlar , uymayanı da atın.
Sayın muratt forumların %90 'ında böyle bir kural vardır.Sadece buraya özgü bir kural değildir.Katılımcı olduğumuz sürece kurallara uymaktan başka çaremiz yok.Saygılar.