Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum. başarılı olanlara ankara odası mesaj çekmiş. 2 eylülü beklemeye gerek kalmadı demekki tesmerde ilerleme var..

Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

ya kardeş sen ciddimisin gerçekten belli olmuş mu
odayı aradım yok öle bişi dediler

merhabalar...
ankara odası banada mesaj çekmiş ama ben hala inanamıyorum..acaba yanlışlık mı var diye düşünüyorum :( arayacaklar mı acaba birde...

Doğrudur Ankara Odası mesaj Yolluyor Sitemede yarın düşecek dediler banada geldi mesaj inşaallah herkese gelir o güzel mesaj

muhasib ' Alıntı:
Doğrudur Ankara Odası mesaj Yolluyor Sitemede yarın düşecek dediler banada geldi mesaj inşaallah herkese gelir o güzel mesaj

ya şaka gibi değil mi? ne yazmışlar arkadaşım sana tam olarak mesajda. ben inanamıyorumda emin olayım sanada aynı şeyleri yazdılarsa.. birde arayacaklar heralde değilmi tebrik etmek için.

evet bana da geldi mesaj. odayı aradım sonuçlar daha bize gelmedi eğer mesaj geldiyese başarılı oldunuz demekki dediler umarım herkes için hayırlı olur..

ankara odasına sonuçlar gelmedi diyorsanız, sms leri tesmer mi çekiyor.ankara dışında başka bir odaya bağlı olupta sms alan olan oldumu?

ufffffffffff beklemek çok zor ya bana gelmezse tek dersimdi bayram iğrenç geçeceğe benziyo

Bende aradım odayı saat 1 den sonra açıklayacağız dediler , heyecan yine tavan yaptı açıklasalardı bir an evvel artık

Kadir27 ' Alıntı:
Bende aradım odayı saat 1 den sonra açıklayacağız dediler , heyecan yine tavan yaptı açıklasalardı bir an evvel artık

hangi odayı bekliyorsunuz siz ben ist

TUBİŞ ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:

ben G.ANTEP odasını bekliyorum , size ne dediler aradığınızda? bennde tek dersten girdim sınava oda maliyet , sizinki hangisi?

samsun odasında suana kadar bir gelişme yok. hadi hayırlısı bakalım...

Kadir27 ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:

ben G.ANTEP odasını bekliyorum , size ne dediler aradığınızda? bennde tek dersten girdim sınava oda maliyet , sizinki hangisi?
ist odasını bekliyorum tek ders maliyet

TUBİŞ ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:

başka bir sitede bir arkadaş istanbul odasından arandığını yazmış.benimde tek der maliyet ve son hak.istanbul odası.aramayacaklar herhalde beni. :(

murathanouz ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:

başka bir sitede bir arkadaş istanbul odasından arandığını yazmış.benimde tek der maliyet ve son hak.istanbul odası.aramayacaklar herhalde beni. :(
sınav sonuçları sisteme yükleniyor dediler saat 1 den sonra sonuçları artyıp öğrenebilirsiniz dediler , şu maliyetten kurtulsaydık artık , inşallah hepimiz geçmişizdir arkadaşar

istanbul odadan 12:10 aradılar artık smmm yim. darısı herkesin başına başarılar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...