muhasib ' Alıntı:Doğrudur Ankara Odası mesaj Yolluyor Sitemede yarın düşecek dediler banada geldi mesaj inşaallah herkese gelir o güzel mesaj
Kadir27 ' Alıntı:Bende aradım odayı saat 1 den sonra açıklayacağız dediler , heyecan yine tavan yaptı açıklasalardı bir an evvel artık
TUBİŞ ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:Bende aradım odayı saat 1 den sonra açıklayacağız dediler , heyecan yine tavan yaptı açıklasalardı bir an evvel artık
hangi odayı bekliyorsunuz siz ben ist
Kadir27 ' Alıntı:TUBİŞ ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:Bende aradım odayı saat 1 den sonra açıklayacağız dediler , heyecan yine tavan yaptı açıklasalardı bir an evvel artık
ben G.ANTEP odasını bekliyorum , size ne dediler aradığınızda? bennde tek dersten girdim sınava oda maliyet , sizinki hangisi?
ist odasını bekliyorum tek ders maliyet
TUBİŞ ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:TUBİŞ ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:Bende aradım odayı saat 1 den sonra açıklayacağız dediler , heyecan yine tavan yaptı açıklasalardı bir an evvel artık
ben G.ANTEP odasını bekliyorum , size ne dediler aradığınızda? bennde tek dersten girdim sınava oda maliyet , sizinki hangisi?
başka bir sitede bir arkadaş istanbul odasından arandığını yazmış.benimde tek der maliyet ve son hak.istanbul odası.aramayacaklar herhalde beni.![]()
murathanouz ' Alıntı:sınav sonuçları sisteme yükleniyor dediler saat 1 den sonra sonuçları artyıp öğrenebilirsiniz dediler , şu maliyetten kurtulsaydık artık , inşallah hepimiz geçmişizdir arkadaşarTUBİŞ ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:TUBİŞ ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:Bende aradım odayı saat 1 den sonra açıklayacağız dediler , heyecan yine tavan yaptı açıklasalardı bir an evvel artık
başka bir sitede bir arkadaş istanbul odasından arandığını yazmış.benimde tek der maliyet ve son hak.istanbul odası.aramayacaklar herhalde beni.![]()
OSMAN_55 ' Alıntı:şu telefonumun çalmasını hiç bu kadar istememiştim...