Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

aazakli ' Alıntı:
istanbul odadan 12:10 aradılar artık smmm yim. darısı herkesin başına başarılar....

isim soy isim ne bende ist odayı bekliyorumda karışıkmı arıyolar acaba

kazanan arkadaşları yürekten tebrik ediyorum. aramıza hoş geldiniz. aranmayan yada mesaj gelmeyen arkadaşlar ümitsizliğe kapılmasın bir haber çıkacaktır. olaki kazanamazsanız üzülmeyin bir sonraki sınava inşallah sıra sizede gelecektir.

az önce aradılar ismmo dan aramıza hoşgeldin başkanın selamı var size tebrikler
smm oldunuz diye bende teşekkür ettim heyacanlanmadım bu zamanı beklemiştim
ama tepkim hiç olmadı neredeyse babamı aradım babam benden çok sevindi

smmm olan herkesi tebrik ederim..

aranan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun muradınıza erdiniz.rica etsem ist.odadan arananlar arandığını yazdıktan sonra soyadının ilk harfinide belirtebilirmi? tekrar hayırlı olsun.

Beni de İstanbul odası 12.28de aramış. tel yanımda degildi. Açamadım malesef:(

Elimde tel bekliyorum kesinleşsin diye. Soyisim B. herkes için hayırlısı olur inşallah.

ankara odası arama yapmayacak mı acaba? normalde arama yapıyorlar diye biliyorum ama mesaj aldıktan sonra aranan varmı aranızda ?

arkadaşlar peki bizim sınav sonuçlarınızı nasıl öğreneceğiz.
Ben bütün derslerden girmedim de sınava

sevilayca ' Alıntı:
muhasib ' Alıntı:
Doğrudur Ankara Odası mesaj Yolluyor Sitemede yarın düşecek dediler banada geldi mesaj inşaallah herkese gelir o güzel mesaj

ya şaka gibi değil mi? ne yazmışlar arkadaşım sana tam olarak mesajda. ben inanamıyorumda emin olayım sanada aynı şeyleri yazdılarsa.. birde arayacaklar heralde değilmi tebrik etmek için.
bida aramazlar.ama çiçek yolluyolarr adresinize :)))
şaka bir yana tebrik ederim arkadaşım darısı bizlerin başına :

hö?

sonuçlar açıklandı mı? bu ne süpriz bu ne hız tesmer vallahi beni şaşırtıyorsun:)

demek garezin bizeymiş:)

ruhsat almaya hak kazananları tebrik ederim.

asıl tebriği ise hak kazanamayanlara gönderiyorum, herkes için bu süreçler zor geçiyor. umarım kazanırsınız.

benim son hakkımdı ve tek ders maliyet muhasebesiydi..geçmişim şu an yaşadığım sevinci kelimelerle anlatamam..darısı tüm arkadaşların başına ::)

gara arkadaş soyadın ne ile başlıyo benim a ile başlıyo aranmadımda ümidimi kesmek için sebep arıyorum

ya açıklanmışsa biz nasıl öğreneceğiz bu sonuçları lütfen cevap verin

tüh yaa aramadılar beni. tek vergi geriye kaldı 3 hak. >:(

arkadaşlar hangi dersten kaç puan aldıklarınızıda yazarsanız sevinirim. özellikle maliyet muhasebesi dersinden geçen arkadaşlar ...
Birde kayseri odası açıklamıyor zaten ama benim sınav sonucunu söylediler diyen varmı kayseriden??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...