Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

STAJYER ' Alıntı:
Allah a çook şükür SMMM oldum :) Ağlama krizlerindeyim,çünkü çok zorlu koşullarda hazırlandığım bir sınav süreciydi.Allah hiçkimsenin emeğini boşa çıkarmasın arkadaşlar.Şimdilik hoşçakalın,güzel haberler almanız dileğiyle..

isminizin baş harfi nedir?ve hangi odaya kayıtlısınız?

arkadaşlar morallerinizi bozmayın.Bugün aramalar bitmezse yarın da olabilir.Ben istanbul için söylüyorum.
saygılar

aazakli ' Alıntı:
arkadaşlar morallerinizi bozmayın.Bugün aramalar bitmezse yarın da olabilir.Ben istanbul için söylüyorum.
saygılar

5 te siteye koyacaklar yarına daha ne araması

tekdersım son hakkımda gecmısım arkadaslar aradılar ;D ;D darısı sonuc bekleyen tum arkadaslara hadı hayırlısı..

aazakli ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:
aazakli ' Alıntı:
saygılar

5 te siteye koyacaklar yarına daha ne araması

tesmerde öyle bir uyarı yok
istanbul odasını aradım sonuç öğrenmek için 5 te siteye yükleneceği bilgisini verdiler

kibelesr ' Alıntı:
tekdersım son hakkımda gecmısım arkadaslar aradılar ;D ;D darısı sonuc bekleyen tum arkadaslara hadı hayırlısı..

süperr. gerçekten çok sevindim tebrikler.. bende seni merak ediyordum.. ne yaptı aradılarmı acaba..
darısı başımızaaa

ankara odasını aradığımda yarın sistemde görebilirsiniz dediler. önceki dönemlerde mesaj gelmeyipte sonradan geçtiğini öğrenenler oldu mu? cevap verin lütfen :(

STAJYER ' Alıntı:
Allah a çook şükür SMMM oldum :) Ağlama krizlerindeyim,çünkü çok zorlu koşullarda hazırlandığım bir sınav süreciydi.Allah hiçkimsenin emeğini boşa çıkarmasın arkadaşlar.Şimdilik hoşçakalın,güzel haberler almanız dileğiyle..

ah arkadasım al benden de o kadar acayıp zor kosullarda bazen 3 gunde bır 1 saat calısma vaktı bularak calıstım cok kez bırakmayı dusundum ama son hakkıma kadar ugrastım gecmısım cok sukur..

tek ders maliyet vardı 65 almışım.S.M.M.M. oldummmm...

accor ' Alıntı:
tek ders maliyet vardı 65 almışım.S.M.M.M. oldummmm...

hangi oda aradı sizi tebrik ederim.ya sorulara şu direk işçilikte değişken uygulamışmıydınız gelir tablosunu nasıl yaptınız ayrıca işçilik tammıydı cevap verirsen sevinirim

istanbul odası en son ismi hangi harfle başlaayanları aradı acaba ??? ???

Arkadaşlar kayseri odası aradı, tebrikler maliyet muhasebesi dersinden 50 alarak belgeyi almaya hak kazandın dedi başkan, rabbim herkese nasip eder inşallah şu ramazan günü bütün stajerler kazanır.
MAliyetten 2. sorunun a ve c şıklarını tam yaptım, b şıkkı yanlıştı, işçilikten ise herşeyi yaptım ama haftasonu tatil ücretini hiç yazmadığımdan bütün hesaplamalar yanlış oluyordu ,yevmiyelerimde kayıt olarak doğru ama rakam olarak yanlıştı yinede puan verip geçirmişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...