Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

Maliyetten geçenler soruların ne kadarını doğru yapmışlardı acaba? beni aramadılar da

şaka gibi...sonuçlar haftaya açıklanacağı için sonuç modunda değilken odadan aradılar . Dedim dosyada eksiklik mi ne var hala düşünmüyorum çünkü 3.girişim vergi dersi tek ders vede 40-45 ancak verir diyordum. alıştırdığımdan kendimi sonuç için arandığımı düşünemedim. Oda başkanının selamı aramıza hoş geldiniz falan filan şok oldum çok sevindim tirtir titredim ağlamaklı oldum. Çok büyük heyecan dilerim herkes yaşar. Emeğin karşılığı... Soy isim S aranma saatim 12.32 / İSMMO

Arkadaşlarr nihayet bitti bu kabus ve mali müşavir lik ünvanını almaya hak kazandım. Odadan aradılar tek derim olan maliyetten geçmişim bu ne mutluluktur yaa çok şükür ALLAH ım herkese nasip etsin bu duyguyu

beni de az önce aradılar. Artık SMMM yim. Darısı diğer arkadaşlarıma...

arananlar hep istanbul odası sanırım.
ankara odası sadece mesaj çekiyor demekki ???
off şu sınav sonuçlarımıda görseydim de rahatlasaydım keşke.

Kadir27 ' Alıntı:
Arkadaşlarr nihayet bitti bu kabus ve mali müşavir lik ünvanını almaya hak kazandım. Odadan aradılar tek derim olan maliyetten geçmişim bu ne mutluluktur yaa çok şükür ALLAH ım herkese nasip etsin bu duyguyu

kaçla geçtiniz tebrik ederim ya soruları nasıl cevaplamıştınız hatırlıyomusunuz işçilik tammıydı diğer soruda değişkeni direk işçiliğe uygulamışmıydınız

50 ile geçirmişler hasan kardeşim , arkadaşımda maliyetten girmişti onuda 50 ile geçirmişler. sen naptın kardşeim?

TUBİŞ ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:

kaçla geçtiniz tebrik ederim ya soruları nasıl cevaplamıştınız hatırlıyomusunuz işçilik tammıydı diğer soruda değişkeni direk işçiliğe uygulamışmıydınız
50 ile geçtim , nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama bu dönem kalan yok sanıtrım arkadaşlarımkın hepsi geçti

Kadir27 ' Alıntı:
50 ile geçirmişler hasan kardeşim , arkadaşımda maliyetten girmişti onuda 50 ile geçirmişler. sen naptın kardşeim?
ya soruları nasıl cevapladınız dehanın cevapları gibi miydi

olumlu sonuç alan arkadaşları tebrık ederım. ben henuz aranmayanlardanım zira kocaeli odasına bağlıyım. ancak kazanan arkadaşlar maliyet cevaplarını nasıl yapmışlardı nereye kadar doğruydu açıklarlarsa sevınırım bızde tahmın yurutelım bari. bizim oda mesaj çekecekmiş ama henüz bişii yok :(( bekliyoruz

ya evet arkadaşlar bir cevap verin nasıl cevaplamıştınız ona göre geçip kaldığıma karar verim

heyecandan ölüyorum...beni hala aramadılar..tek dersim hukuk kalmıştı:)sınavımdan güzel geçmişti...izmir odası aramış..hangi sıraya göre arıyorlar acaba?isme göre mi?soy isme göre mi??artık işimiz bu ihtimallere kaldı olaya bak!

kadir kardeşim kayseri odası ve kocaeli odası neyazıkki aramıyor ve söylemiyor, beklemedeyiz ne yazıkki

ankara odası sadece vergi dersi olup aranan kişiler varmı arkadaşlar. bana mesaj da telefon da gelmedi odayı aradım cevapda vermiyorlar...

Allah a çook şükür SMMM oldum :) Ağlama krizlerindeyim,çünkü çok zorlu koşullarda hazırlandığım bir sınav süreciydi.Allah hiçkimsenin emeğini boşa çıkarmasın arkadaşlar.Şimdilik hoşçakalın,güzel haberler almanız dileğiyle..

heralde herşey bitti bende yine ses yok siteye koysalar kaç yazar kalanları sitede açıklıyolar:(((

eğer isme göre arıyorlarsa istanbul odası isminin başharfi e olanları arıyor şuan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...