Ynt: Sonuçlar belli olmuş;
maliyet sonucu bekliyorum ismmo, bu akşam uyuyamam herhalde...
maliyet sonucu bekliyorum ismmo, bu akşam uyuyamam herhalde...
inşallah bizimde ismimiz vardır kazanan listede... merakla,ümitle bekliyorum,kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim, ne mutlu size.inşallah bizlerde emeğimizin karşılığını alırızTUBİŞ ' Alıntı:şimdi istanbul odayı aradım arfamalar bittimi dedim hayır bitmedi listelerin hepsi dedi.peki devam edecekmisiniz aramalara dedim hayır devam edilmicek tesmer sitesinde hepsi yayınlanacak dedi.gerçekten elinizde kazanan varmı açıklamadığınız dedim evet dedi bakalım ne olcak
(10)maradona ' Alıntı:saat 10 oldu tesmerin sayfasında açıklama yok hala ??? ???
sserpil ' Alıntı:Kim dedi
desenize tesmer yaptı yine yapacağınıTUBİŞ ' Alıntı:sserpil ' Alıntı:Kim dedi
ismmo aradım tesmeri arayın dedi orda tele çıkanda ne dediğini bilmiyo tesmeri aradım gün içinde sitede yayınlanacak saat veremiyorum dedi
TUBİŞ ' Alıntı:sserpil ' Alıntı:Kim dedi
ismmo aradım tesmeri arayın dedi orda tele çıkanda ne dediğini bilmiyo tesmeri aradım gün içinde sitede yayınlanacak saat veremiyorum dedi
emrah33 ' Alıntı:TUBİŞ ' Alıntı:sserpil ' Alıntı:Kim dedi
saat 1'i nereden anladınız...
ilk ismmo aradım 1 de açıklanacak dedi ama tesmeri arayın dedi bende tesmeri aradım gün içinde siteye yüklenecek dedi
stajyer3428 ' Alıntı:ben inanmıyorum birileri açıklanmayacak bugün birileri dalga geçmiş bence... gercekten aranan varmı acıklamazlar buğün