Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

şimdi istanbul odayı aradım arfamalar bittimi dedim hayır bitmedi listelerin hepsi dedi.peki devam edecekmisiniz aramalara dedim hayır devam edilmicek tesmer sitesinde hepsi yayınlanacak dedi.gerçekten elinizde kazanan varmı açıklamadığınız dedim evet dedi bakalım ne olcak

TUBİŞ ' Alıntı:
şimdi istanbul odayı aradım arfamalar bittimi dedim hayır bitmedi listelerin hepsi dedi.peki devam edecekmisiniz aramalara dedim hayır devam edilmicek tesmer sitesinde hepsi yayınlanacak dedi.gerçekten elinizde kazanan varmı açıklamadığınız dedim evet dedi bakalım ne olcak
inşallah bizimde ismimiz vardır kazanan listede... merakla,ümitle bekliyorum,kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim, ne mutlu size.inşallah bizlerde emeğimizin karşılığını alırız

arkadaşlar tesmeri aradım hiçbir şekilde sınav sonuçlarını söylemediklerini söylediler. Yarın siteden açıklayacaklarmış. Forumda tesmeri aradım sınav sonucumu öğrendim diyen arkadaşlarmı yalan söylüyor tesmer mi anlamadım... Neyse yarını bekliycez artık

Merhabalar, bugün saat 15.00 civarı gibi Antalya Oda başkanı tarafından arandım. 2 dersten bekliyordum, belge almaya hak kazandım. Yarın resmi açıklama yapılacakmış. Bilgilerinize,

Saygılarımla,

arkadaşlar resmi olarak yarınmı açıklanacak tesmerin sitesinde ?
saat kaçta açıklanacak bilgisi olan var mı?
ben staj başlatmada dosyamı başka bir odada açtırmıştım bitirmede şehir değişikliği yaşadığımdan farklı bir odaya bağlıyım
ben hangi odaya bağlı oluyorum bu durumda

günaydın .. herkese hayırlı sonuçlar diliyorum.

Günaydın herkese bügün mü açıklanacak tesmerin sitesinde sınav sonuçları.. İstanbul Odası kazananların hepsini aramış mı kaç kişi arandı dün acaba.. hepsi bitmemiştir İnşallah. bugün sitede hiç bir haraketlilik yok acıklanacagına dair. açıklanacak mı bugun ???

kazanan herkesi aramamışlar karışık olarak aramışlar bugun sitede yayımlanacak diyorlar ama bakalım saat 10 açıklanacak diyor forumdaki arkadaşlar

büyük olasılıkla geçenlerin hepsi arandı kalanlar için bugün siteye koyacaklar durum onu gösteriyo geneli aranmış dün

emrah33 ' Alıntı:
TUBİŞ ' Alıntı:
sserpil ' Alıntı:

ismmo aradım tesmeri arayın dedi orda tele çıkanda ne dediğini bilmiyo tesmeri aradım gün içinde sitede yayınlanacak saat veremiyorum dedi

saat 1'i nereden anladınız...

ilk ismmo aradım 1 de açıklanacak dedi ama tesmeri arayın dedi bende tesmeri aradım gün içinde siteye yüklenecek dedi

ben inanmıyorum birileri açıklanmayacak bugün birileri dalga geçmiş bence... gercekten aranan varmı acıklamazlar buğün

stajyer3428 ' Alıntı:
ben inanmıyorum birileri açıklanmayacak bugün birileri dalga geçmiş bence... gercekten aranan varmı acıklamazlar buğün

aç bağlı olduğun odaya telefon sende sor.bence herkes tel açıp sorsun arkadaşlar ismmmo daki çıkan kız dün 10 dedi bugün 1 dedi sonra tesmeri ara dedi 2 eylüldede açıklanabilir bilmiyorum dedi bence açıp sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...