Sonuçlar belli olmuş;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sonuçlar belli olmuş;

odalar işten elini çekip topu tesmere attığına göre odanın elinde kazandığını açıklayacağı sonuçlar yok herhalde...

stajyer3428 ' Alıntı:
ben inanmıyorum birileri açıklanmayacak bugün birileri dalga geçmiş bence... gercekten aranan varmı acıklamazlar buğün

kardeş sence dalga geçilecek bir durum gibi görünüyor. istanbul odadan beni dün aradılar başkanın selamı var.Aramıza hoş geldiniz dediler benim gibi aranan arkadaşlar formda mevcuttur.saygılar

belkide sınav sonuçlarımız çalınmıştır. ;D

ünden beri benin tanıdığım en az on kişi kazandınız diye aranmış ismmmo tarafından yani biri şaka yapmış bence açıklanmadı gibi şeyler tuhaf kaçıyor forumu 1.sayfadan okursanız görürsünüz

her şey bir yanada bu dönem maliyet dersinden kalan olursa şikayet etsin bence çünkü eğer o soruyuda yapıyoruz ve gecemiyorsak ya bizde sorun var mesleği bırakalım yada bu sınavı okuyanlar keyfine göre davranıyor...

BENDE HEM ODAYI HEM TESMERİ ARADIM GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK, SİTEDEN TAKİP EDİN DEDİLER.
GEÇELİM ARTIK HEPİMİZ Bİ BELGE UĞRUNA VERDİĞİMİZ MADDİ MANEVİ EMEKLERE YAZIK...

dün saat 17de istanbul odasını aradım çıkan bayan arama listesi tam bitmedi fakat toplantı dolayısı ile aramaları bıraktıklarını , sınav sonuçlarının bugün saat 10da tesmerin sitesinde açıklanacağını bildirdi sert bir sesle.
Şimdi ise ne açıklama var ne bir bilgilendirme.
şimdi saat 1 de deniliyor bu ne biçin iş böyle..
nefrete ediyorum sınav sonuçlarının böyle tutarsızca açıklanmasından.
kimileri aranıyor, kimileri aranmıyor ne saçma iş ,
açıklanmayacaksa niye dünkü bayan bugün 10da açıklanacak dedi. sanki karşılarında çocuk var . ayıptır ya.

ya bunlar herkese ayrı şeyler söylüyorlar az önce odayı aradım ismmmo aramalar devam edecek öğleden sonra telefon bekleyin diyorlar bugun ve yarın aramalar devam edecek diyorlar

BUNLAR MUHTEMELEN BUGÜN VE YARINDA ARAMALARA DEVAM EDİCEKLER ARANMAYANLARDA 2 EYLÜLDE SİTEDEN ÖĞRENİCEK

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

bugün açıklanacak olsaydı tesmerin sitesinde sınav sonuçları şu saatten sonra açıklanacak diye bilgi verilerdi diye düşünüyorum en azından bu kadar aramaya göre heralde tesmer zahmet edip bilgi verme gereği duyardı

sena_17 ' Alıntı:
bugün açıklanacak olsaydı tesmerin sitesinde sınav sonuçları şu saatten sonra açıklanacak diye bilgi verilerdi diye düşünüyorum en azından bu kadar aramaya göre heralde tesmer zahmet edip bilgi verme gereği duyardı

tesmeri aradım bugün gün içinde açıklanacak dedi yalanmı söyledi yani

oruc_79 ' Alıntı:
ya bunlar herkese ayrı şeyler söylüyorlar az önce odayı aradım ismmmo aramalar devam edecek öğleden sonra telefon bekleyin diyorlar bugun ve yarın aramalar devam edecek diyorlar

alla alla ben arıyom arama bitti diyolar nasıl iş bu ya

tesmeri aradım az önce bugün açıklanacak kesin gün içinde dedi..

arkadaşlar size müjde.bende gözüküyor inşallah sizdede gözükür.
teos sisteminde sınav sonuçları bölümünde sonuçlar girilmiş.istanbul odasına bağlıyım.inşallah sizinkilerde girilmiştir.

murathanouz ' Alıntı:
teos sisteminde sınav sonuçları bölümünde sonuçlar girilmiş.istanbul odasına bağlıyım.inşallah sizinkilerde girilmiştir.

o neresi yaw nerden bakıyon yazarmısın

TUBİŞ ' Alıntı:
murathanouz ' Alıntı:

o neresi yaw nerden bakıyon yazarmısın

tesmer.org.tr
menüde teos sistemi var.oraya kayıt oluyorsunuz

evet doğrudur teos sistemine girin sonuçlar belli arkadaşlar..

maliyetten 70 almışım çok şükür bitti bu iş artık kendi gözümle de gördüm hatta ordan türmob sonuç belgesini bile alabilir odaya kayıt yapmaya gidebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...