stajyer3428 ' Alıntı:ben inanmıyorum birileri açıklanmayacak bugün birileri dalga geçmiş bence... gercekten aranan varmı acıklamazlar buğün
sena_17 ' Alıntı:bugün açıklanacak olsaydı tesmerin sitesinde sınav sonuçları şu saatten sonra açıklanacak diye bilgi verilerdi diye düşünüyorum en azından bu kadar aramaya göre heralde tesmer zahmet edip bilgi verme gereği duyardı
oruc_79 ' Alıntı:ya bunlar herkese ayrı şeyler söylüyorlar az önce odayı aradım ismmmo aramalar devam edecek öğleden sonra telefon bekleyin diyorlar bugun ve yarın aramalar devam edecek diyorlar
murathanouz ' Alıntı:arkadaşlar size müjde.bende gözüküyor inşallah sizdede gözükür.
teos sisteminde sınav sonuçları bölümünde sonuçlar girilmiş.istanbul odasına bağlıyım.inşallah sizinkilerde girilmiştir.
TUBİŞ ' Alıntı:murathanouz ' Alıntı:arkadaşlar size müjde.bende gözüküyor inşallah sizdede gözükür.
teos sisteminde sınav sonuçları bölümünde sonuçlar girilmiş.istanbul odasına bağlıyım.inşallah sizinkilerde girilmiştir.
o neresi yaw nerden bakıyon yazarmısın
bravooo, kesinlikle çalındı sonuçlar...sserpil ' Alıntı:belkide sınav sonuçlarımız çalınmıştır. ;D