Spamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bulent249

Fenomen Üye
Sn.Moderatörler,
Sitenin kendi personel programının tanıtımını yapması çok normal bir şey ancak. Her bölüme girişte, her sayfaya girişte karşımıza çıkması doğru değil. Bu tanıtımın sadece forum sayfasına girişte bir kez yapılmasını öneriyorum.

Ynt: Spamlar.

Bu konuda muhatap moderatörler değil site sahibi olmalı.
Bizim öyle bir yetkimiz yok. Ancak talebinizi iletebiliriz.

bulent249 ' Alıntı:
Sn.Moderatörler,
Sitenin kendi personel programının tanıtımını yapması çok normal bir şey ancak. Her bölüme girişte, her sayfaya girişte karşımıza çıkması doğru değil. Bu tanıtımın sadece forum sayfasına girişte bir kez yapılmasını öneriyorum.

+1

Sayın Forum Üyeleri,

Foruma yıllardır katılan arkadaşlar bu tarz reklamları bilirler; genelde 10günlük -15 günlüktür. Yani yıllarca duran splash reklamlardan değildir. Bunu daha önceki yıllarda söylemiştik. Bazen 1haftalık planlanıyor ve reklam 1 haftalık dönüyor. Lütfen her reklam eklediğimizde bu tarz konular açmayınız. Çünkü bu reklamlar dediğim gibi kısa sürelidir. 3gün şurada duran reklam rahatsız ediyorsa lütfen TARAYICINIZDAN bu reklamları engelleyiniz. Bu reklamı bu gece kaldıracağız. Konuyu burada kilitliyorum, düşüncelerinizi özel mesaj ile bana gönderebilirsiniz.

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...