personel maaş programı

SSK İşçi Girişi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dolap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dolap

Katkı Sunan Üye
bir sigortalının SSK ya giriş yapıp yapmadığını nereden öğrenebiliriz. Sigortalının numarasını girince tahakkuk olmadığı için gözükmüyor. Bir kişiyi giriş yapıp yapmadığımız konusunda emin değiliz. Bunu nereden öğrenebiliriz?

Ynt: Ssk işçi girişi

İşe Giriş Bildirgesini E-Bildirge İle Verdiyseniz, Tekrar İşyerinize Girişini Yapmaya Çalıştığınızda E-Bildirgede Alt Tarafta Daha Önce Girişi Yapıldığıysa İbare Çıkıyor. O Kısımdan Teyit Edebilirsiniz. İyi Çalışmalar

Ynt: Ssk işçi girişi

Onu biliyorum da biz bu işçinin hangi işyerine girişi yapılıp yapılmadığını da bilmiyoruz. Bazı işyerlerinde bu şekilde denedik çıkmadı. Başka bunu öğrenebileceğimiz bir yol var mı?

Ynt: SSK İşçi Girişi

O Durumda Sadece Şirketin Bağlı Bulunduğu SSK İl Müdürlüğünden İşçinin Ssk Numarasını Vererek Öğrenme Şansınız Var.

Merhaba ;

SSK 'nın interaktif Uygulamalar sayfasında personelin sigorta numarasını girerek alacağınız sigortalı hizmet dökümünde halen var ise mevcut işyeri numarasını görebilirsiniz.

İnteraktif uygulamalar

NOT : Sözlerimi geri aldım. Evet tahakkuk olmadığı için görünmüyormuş.

Evet arkadaşlar problem de orda zaten.Tahakkuk olmadığı için gözükmüyor ve ben hala işçinin girişini yapıp yapmadığımızı bulamadım. Ben yaptık diye hatırlıyorum ama girişi bir türlü bulamadık. Giriş yapabileceğimiz işyerlerine de internetten baktım ama bulamadım.Emin olmak için bunu bakabileceğimiz bir yer yok mu?

KENDİ ŞİRKETİNİZE AİT OLAN ŞİFRE İLE GİRERSENİZ AYNI TEKRAR İŞE GİRİŞ YAPTIĞINIZ EKRANDA ALTIN PEPEMPE BİR İŞARETLE CIKAR YAPMIŞ İSENİZ.

İlk ssklı girişi değilse vede arkadaşların yukarıdaki cevabı sizi tatmin etmiyorsa, bunu öğrenmenin başka yolu yok arkadaşım.İhtimal dahilindeki bütün Ssk şubelerini gezip, birinci ağızdan bilgi talep etmen gerekiyor.Kolay gelsin.

Evet maalesef yukarıda arkadaşların söylediklerinden bir sonuç elde edemedim. Ssk müdürlüğünden sorulduğunda yanıt alnınabilir mi acaba? Yani kesin olarak öğrenebilirmiyiz bilmiyorum. Yine de teşekkürler.

sayın dolap,
ssk müdürlüğünden bilgi almanız mümkündür ama en güzeli işe giriş bildirgesinin bir nüshasını ilgilinin özlük dosyasına koymaktır.
Kolay gelsin.