smmm Staj başlatma Sınavını Gecmek için Kac Doğru Yapmak Gerekir
60 doğru yeter mi??![]()
ben ekimdeki sınavdan 33 doğru yaptım 40 puan geldi,puanımı 20 puan arttırmak için 52 net daha mı fazla yapmam gerekecekYetmez 85 yapman lazı men az diye biliyorum
genel kültür+alan toplam 55-56 doğru yapan mı geciyor???Bir sene öncesine kadar 54+10 ile geçmiştim şimdi daha az diye biliyorum. Toplamda 55-56 net yapan kazanıyor.
şimdi yeni sistem eski sistem diye ayırdılar ya müfredatı,ben eski müfredatla gireceğim sinava avantaj mi olur dezavantaj mı çaneğrisi açısından[/url][/IMG]![]()
2015/3 sınavında 58 alan+7 gk (gk 8 boş)=65 netle 75,küsuratlı bir puan aldım. Barajın 60 puan olduğu bu sınavı geçmek hiç de zor değil. İlk girenlerin gözünü korkutabilirler, ancak o kadar abartılacak bir sınav değil haberiniz olsun.
Hocam süre olmadığı için bazı konuları elemek zorundayım,maliye, maliyet muhasebesi,vergi hukuku ve muh.standartlarına (toplam 28 soru)hiç elimi bile sürmeden gireceğim sınava sizce şansım var mıStaj sınavı basit bir sınav abarttıkları gibi değil hele son zamanlarda çok düşük netlerle geçiliyor. Ortalama baya düşük.