Staja Başlama Sınavı Artık Çok Kolay...

Arkadaşlar sizlere ...... sitesindeki staja başlama eğitim setlerini tavsiye ederim. Özellikle kursa gitmeye vakti olmayanlara... Direk linki tıklayabilirsiniz. ......

Ynt: Staja Başlama Sınavı Artık Çok Kolay...

ogün bey bu mesajı silene kadar geç olmasın ben yazayım. yalan arkadaşlar. stajyerin yeri sitesinden kesinlikle hiç birşey almayın. 2 senedir bu sitenin izinsiz sürekli alomaliye ve diğer forumlara reklam vermesinden muzdaribiz. bahsedilen eğitim setinin eğitmekle uzaktan yakından ilgisi yok.

bundan sonra sitede göreceğiniz ben şurdan aldığım setle 7/7 yaptım, vs şeklindeki bütün mesajlar yalandır.

Umut bey, sanırım bu iş sandığımızdan daha karlı, söz konusu üye en az 10 farklı nickle yaklaşık 100 mesaj yollamıştır, başka forumlarda da mesajları mevcut. Biz sildikçe üye kendini başka nicklerle kaydedip tekrar yazıyor, sanırsın "bir ölür bin diriliriz" felsefesine sahip ancak kökeninde maddi çıkar yatması felsefeyi tabanında sekteye uğratmakta. Çabamız bu meslekle yeni tanışmaya başlayan arkadaşların maddi çıkar peşinde koşanlardan medet ummasına bir nebze olsun engel olabilmek. Forum kültürü çerçevesinde karşılıklı bilgi paylaşımının sağlıklı yapılması, kanımca bizleri başarıya götürme de en büyük yardımcımız olacaktır.

çok haklısınız öteden beri takip eden arkadaşların çoğu bu mesajları şıp diye tanır ama aramıza yeni dahil olan arkadaşlardan mutlaka tuzağa düşenler olur. izinsiz reklamla ilgili yasal bi yaptırım olabilir mi bilmiyorum ama gerçekten de çok büyük bir ahlaksızlık, buradaki arkadaşlardan ricam ogün beyin de dediği gibi kullanacakları veya alacakları bütün kaynakları burada tartışmaya açmaları, birilerine sormaları ve ondan sonra edinmeleri yönünde. mutlaka cevap verecek birileri vardır. sadece bu site ile ilgili değil, diğer tüm kaynaklar ve çalışma yöntemleri ile ilgili mutlaka bişeyler söyleyecek birileri bulunur, alomaliyenin güzelliği de budur zaten.

Umut hanım;

Çok güzel yazmışınız.Bunlarla baizim baş edebilmemeiz çok zor. Birini siliyoruz, diğerini banlıyoruz. Daha sonra başkaları türüyor.
Sizlerden ricam. Bu tür sahtekarlara forumdaşların kapılmasını önlmek için aydımlatıcı ve uyanık davranmaktır.

ihtiyacı olan arkadaş size ulaşacak. az evvel başka birine söz verdim diyeceksin. stajyerin yeri sitesine yönlendirip buradan al diyeceksin. usülleri bu arkadaşlar. aman arkadaşlar tuzağa düşmeyelim. o berbat sete para vermeyelim. bu kişiler daha bugün uyarıldı, siteden üyelikleri silindi ama başetmenin imkanı yok.

bu kadar rezil, ahlaksız bir kurum daha görmedim, yüzlerce kez uyarıldıkları halde hala sitelere üyeymiş girip izinsiz reklam veriyorlar. kişisel olarak yasal yollarla ne yapılabilir araştıracağım.

Aynı arkadaş kaç kez sınava girdi kaç kez kazandı ben sayısını unuttum.

Cd den fayda gelecek ola E-USE'lerden fayda gelirdi.

Bu arkadaş bu kadar silinmelere rağmen ısrarla bunu yapıyor ya pes yani. Yediği olumsuz sözlere (...) değiyor mu ki!

gerçekten azimli site imiş. bu kadar ısrarla ve ahlaksızca mesaj yazmalarından da satmaya çalıştıkları setin kalitesi kendini ele veriyor zaten. bırakın iyi ise insanlar birbirine tavsiye etsin. bu nedir yahu >:(

Bu kadar mı karlı iş yoksa iflas öncesi son çırpınışlar mı?

karlısını bilmem de arkadaş epey kızdı bana özelden çok şeker mesajlar yazıyor ;D biz böyle yaptıkça iyice iştaha geliyormuş öyle dedi

sizleri yeniden gormek guzel sevgili dostlar. Belgemi aldıktan sonra koşturmaktan yazamaz olduk. Belge peşindeki tum dostlara kolaylıklar diliyorum, hedefe ulaşan , belgesini alan tüm dostları canı gonulden kutluyorum.

Malum konu hakkında site yönetimine akıl verecek halimiz yok ama yapılacak şey çok basit, elektronik ortamda işlenen suçlar kapsamında kişlierin ip lerini savcılıga ve maliyeye iletmek. sitede diğer insanlara hakaret içeren mesaj yada gizli mesajlar savcılık tarafından derhal işleme alınmakta. Cumhuriyet Savcısı 24 saat içerisinde soruşturmayı başlatıyor.

zaten banlıyoruz her gün birini ;D ancak mantar gibi her gün bir tane ekleniyor... :(

yeni bir meslek doğdu herhalde! "tıklayıcı"

;D tıklatıcı desek daha doğru sanırım