Staja Hazırlık Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Staja Hazırlık Sınavlarına Yönelik Tavsiyeler

2010 yılının ilk sınavı hangi ayda olur acaba bilen var mı?

KASIM/2009 DÖNEMİ STAJERİYİM UMARIM HAKEDEN HERKES KAZANIR VE BAŞARILI OLUR BU ZORLU SINAVDA

merhaba arkadaşlar;

SMMM başlama sınavına İnteraktif CD/DVD setlerinde hazırlanan arkadaşların hangi kaynakları kullandıkları ve verimli olup olmadığı yönünde görüş ve tavsiyelerini almak isterim.

tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.

2010 Nisan başvurusuna gireceğim kısmetse
Haziranda da 2010 sınav var.

Kaynak olarak edinebileceğim ne varsa almaya çalışacağım.
İslam Hoca + Tesmer cd seti yeterli olur mu acaba.

cluuberzone ' Alıntı:
2010 Nisan başvurusuna gireceğim kısmetse
Haziranda da 2010 sınav var.

Kaynak olarak edinebileceğim ne varsa almaya çalışacağım.
İslam Hoca + Tesmer cd seti yeterli olur mu acaba.
islam hocanın kitapları çok teferruatlı ama güzel ayrıca son 4 yılın sorularına mutlaka göz atmalısın soru tipleri hakkında bilgi edinebilmek amacıyla ve bol bol soru çöz günde en az 3 saatte çalışman şart ben bu şekilde çalıştım ve başarılı oldum Allah yardımcın olsun başarılar...

Allah razı olsun teşekkür ederim.
Başarıya giden yolda çile çekmek şart.
Bu çilen,n sonunda umud ediyorumki bütün meslektaşlarım ve diğer meslek grubundan arkadaşlarımda nihayete ereceklerdir.

arkadaşlar merhaba

staja başlama sınavına hazırlanan arkadaşlara yönelik olarak elimde bir kaç tane kitap ve deha dersanesinin notları - deneme sınavları soru testleri 2006 ağustos baskılı islam çankaya cilt 1 ve cilt 2 olmak üzere 2 adet kitap üzerinde bir çizik dahi yoktur, deneyim yayınları staja başlama 2005 baskı kitap , murat yayınları staja başlama soru bankası ve bir sürü not var . elimdeki kaynakları herhangi bir çıkar gözetmeksizin birisine vereceğim. tel.532 226 04 47

Deha kadıköyün en iyi hocalarının ayrılıp yeni bir dersane kurduklarını duydum. Gidecek bir arkadaşım kaydını bu nedenle iptal ettirdi. Detayını bilmiyorum ama ciddi bir sıkıntı olduğunu söyledi.

tek diyeceğim islam çankayanın ROMAN larından faydalanmayın da o kadar :)

staj başlatma sınavına girmeyin olsun bitsin :)şaka bi tarafa ben kursa gitmedim; sadece deha yayınlarının staj başlatma hazılık setine çalışıp kazandım.islam çankaya'nın kitapları bence pek faydalı değil

Mart 2010 staj başlatma sınavı için herkese başarılar.

Ben Ocak 2010 stajyeriyim.
İslam Çankaya kitapları çok detaylı, özellikle hukuklar okunamayacak kadar detaylı ve uzun. Hiç gerek yok. Yalnız mesela iktisat iyi anlatılmış. Alınıp eni konu tümden okunacak değil de ihtiyaç halinde başvurulacak referans kitabı gibi. En azından ben öyle kullandım.
Deha'nın soru bankası ve Tesmer'in Cd leri yararlı. Kursun da yararlı olduğunu düşünüyorum. Zaman ve para konusunu çözümlemişseniz, kursa gidin, zaman kaybetmeyin derim. Sınava yönelik bir hazırlık olur bu.
Eğer kursa gidemiyorsanız en azından kursların kendi kitaplarını edinin, günceli de yakalarsınız.
Zor bi sınav, fakat disiplinli çalışılırsa imkansız değil, ben ilk girişte kazandım.

Arkadaşlar öncelikle herkese sınavda başarılar diliyorum, umarım emek verenler karşılığını alacaklardır; bende İslam Çankayanın kitabını aldım ancak denildiği gibi yararlı bir kaynak değil çok detaylı eğer detaylar içinde boğulmak istemiyorsanız kesinlikle bir kursa gitmelisiniz... Bu kurs da odanın kursu olsunki stajınızı 3 ay aşağı çekebilirsiniz... Ben memnun kalmıştım odanın kursundan en azından kaynak olarak verdikleri kitaplar ve testler sınavı kazanmaya yeterlidir... :)

odanın kursuna gitme şansım yok,odanın kursuna gitmeden odanın verdiği kitapları nereden temin edebiliriz satılıyor mu acaba

odanın cdsini alma sansın varmı pekii :) arkadaşlar söyle söyleyebilirim aslında herkesin ders çalışma sistemi birbirinden farklı şu kitap bu kitap ayrım yapmak istemiyorum ama islam çankayayı da aldım beğenmedim, tesmer eğitim cdsini öneririm butun konular ve sorular güncelleşmiş haliyle mevcut, bu cd var elimde bir de odanın kursundan verdikleri kitaplar ve testler... Arkadaşlar sınav gerçekten çok maliyetli olmaya başladı hem maddi zorluyor hem de manevi anlamda zorluyor ona göre çalışmak gerekir... Sonuçta o unvanı almak kolay olmuyor

bağlı bulunduğun odayla görüşürsen belki bu kitapları orada satabilirler... Ama ben eğitim cdsinide öneririimm

Kursa gidemiyorum diye sakın üzülmeyin webislander ... Ben bu sınavı hiç kursa gitmeden de kazanmış kişiler olduğunu biliyorum. Düzenli ve disiplinli bir çalışmayla kişisinden kişisine değişir 4-6 ay gibi DÜZENLİ bir çalışmayla kazanırsınız bu sınavı... Son iki yılın soruları mutlaka çözülmelidir...

öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim aslı hanım
bulunduğum ilçe itibariyle odanın kursu olduğunu sanmıyorum,zaten İSMMO dan baktığım kadarıyla bizim ilde smmm odası bulunmuyor.mecburen civar illere gitmem gelmem lazım ki şu an çalıştığım için işten zaman bulamam.
ama eğer ki satılıyorsa sattıkları ne varsa alma imkanım var yeterki bilgler güncel olsun
bende bir de dehanın konu anlatımlı var ama hangi kaynağa güveneceğim şaşırdım açıkçası