Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

bende tanıtayım
2009/ocak stajyeriyim
adım oktay ama kısaca oky diyebilirsiniz :)
inşaat şirketinde çalışıyorum.
çankaya/ankara
[email protected]

slm arkadaşalar staja başlama sınavına yeni hazırlanmakta olan kimse yok mu

iyi akşamlar arkadaslar bende 2007/09 stajyeriyim aralıkta sınava girecem herkese başarılar

odanın düzenlemiş olduğu staj kısaltma kursuna gitmeyi ve stajı kısatlmayı tavsiye eden varmıdır?

merhaba arkadaşlar... ben meltem 2007 mart ayında smmm staj başlatma sınavını kazandım ve mayısta stajımı başlattım 2009 ocakta stajım bitti... 2009mart da yeterlilik sınavına girdim 3 ders verdim temmuzda böldüm ve 2 dersten sınav oldum birinden geçtim diğerinden kaldım....yani... aralıkta 3 dersten sınav olucam.... hepinizle tanışmak isterim...mesleğimiz için başarılı meslek mensupları olmak için gelin el ele verelim ve her türlü bilgileri paylaşalım.... şimdiden hepinize teşekkür ederim

merhaba k27_meltem
bende 2007/mayıs stajyeriyim.aralığa 4 dersim var
denetim vergi hukuk ve meslek

Selam.
İstanbul'dan Serap
Eylül/2008 stajeriyim.

Tesadüf eseri bu foruma rastladım ve çok başarılı buldum,
emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bir stajerin kendini yalnız hissetmemesi güzel duyguymuş..

Serap.ist ' Alıntı:
Selam.
İstanbul'dan Serap
Eylül/2008 stajeriyim.

Tesadüf eseri bu foruma rastladım ve çok başarılı buldum,
emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bir stajerin kendini yalnız hissetmemesi güzel duyguymuş..

:) :) Forumu beğenmeyenlere örnek olsun.

tanışmak ? şimdi buraya isim, şehir yazınca tanışmış mı oluyoruz :) komik

Bu gün buna tanışmak denir, yarın profil bilgisi olana daha hızlı cevap verilmesi olur, öbür gün iş imkanlarından haberdar edilmesi olur, bir diğer gün işyerlerinde bir acı kahve içimi olur, bayram mesajları olur vb... Ancak hiç bir daim sizin gösterdiğiniz yaklaşım olmayacağı kesin.

Ogün Güneş ' Alıntı:
Bu gün buna tanışmak denir, yarın profil bilgisi olana daha hızlı cevap verilmesi olur, öbür gün iş imkanlarından haberdar edilmesi olur, bir diğer gün işyerlerinde bir acı kahve içimi olur, bayram mesajları olur vb... Ancak hiç bir daim sizin gösterdiğiniz yaklaşım olmayacağı kesin.
smiley32.gif

RacHeeD ' Alıntı:

Komik mi buldunuz? Sizde ciddi bir öneri yapın o zaman da dikkate alalım.

Burda meslektaşlar arasında dayanışma havası yaratmaya çalışıyoruz. Komiklik yapmaya değil. Onun yeri tuluat tiyatrosudur. ???

Ogün Güneş ' Alıntı:

nguroy ' Alıntı:
RacHeeD ' Alıntı:

Komik mi buldunuz? Sizde ciddi bir öneri yapın o zaman da dikkate alalım.

Burda meslektaşlar arasında dayanışma havası yaratmaya çalışıyoruz. Komiklik yapmaya değil. Onun yeri tuluat tiyatrosudur. ???

ne kadar yanlış anlamaya müsait insan guruhları ile karşı karşıyayım, kendi kendime soruyorum, deli miyim neyim, olabilirim de, belki de öyleyim.
dikkat ederseniz eğer (özellikle de siz moderatörler çok tepki vermişsiniz sizedir bu) isim ve şehir yazmak ile tanışma olmayacağını belirttim ve sonuna vs. eklemeden di bu belirtiş, kişilerin birbirlerine daha hızlı ulaşabildiği, ulaştığı ki yine sanal ortamda olan alternatifler varken, bir konu başlığı altında bunu yapmak ne kadar mantıklı olabilir, veyahut da mantıklı ise de ne derece etkili olabilir onu belirtmek istedim.

Sn Racheed;

Madem bir söz söylediniz bari arkasında durun. Lafı çevirmeye kalkmayın. Komik bulan siz değilmisiniz? Yukarda sözleriniz hala duruyor.
Bunun dışında bir öneri getirmek istiyorsanız da önce Türkçenizi düzgün kullanmaya dikkat edin.
Burda bizler moderatörler ve diğer forumdaşlar sadece bilgi alışverişi için bulunuyoruz.
Her hangi bir çıkarımız yoktur.
Ayrıca sizi tenzih ederim (gürüh ) kelimesinin anlamını okuyup öğrenin ondan sonra yazın buraya .

nguroy ' Alıntı:
Sn Racheed;

Madem bir söz söylediniz bari arkasında durun. Lafı çevirmeye kalkmayın. Komik bulan siz değilmisiniz? Yukarda sözleriniz hala duruyor.
Bunun dışında bir öneri getirmek istiyorsanız da önce Türkçenizi düzgün kullanmaya dikkat edin.
Burda bizler moderatörler ve diğer forumdaşlar sadece bilgi alışverişi için bulunuyoruz.
Her hangi bir çıkarımız yoktur.
Ayrıca sizi tenzih ederim (gürüh ) kelimesinin anlamını okuyup öğrenin ondan sonra yazın buraya .

ne söylediğim sözden dönüyorum, ne de lafı çeviriyorum. ben isim ve şehir belirterek tanışmak komik diyorum. gerçekten de komik. tanışmak sadece isim ve şehir belirtmekle olsaydı benim milyarlarca arkadaşım olurdu, ben yine söylüyorum, faydalı bir şekilde tanışmaksa eğer maksat bu yeri geldiğinde mail adresi, yeri geldiğinde telefon böyle olur, burada arkadaşlarıma ekle dersiniz, sonra özel mesajla belirttiğim şekilde tanışır ve artık ne şekilde faydalı olabilecekseniz, olabileceksek oluruz, genel manada. ancak lütfen, öyle lafı çeviriyorsunuz, arkasında durun... yakışmıyor. biraz daha düzeyli... (ayrıca güruh kelimesi genel anlamda topluluk için kullanılır, ancak küçümsemeyi de içerdiğini şu an öğrendim, özür dilerim)