haticemmm ' Alıntı:
mrb arkadaşlar bende allah izin verirse 2010 martta bu sınava giricem stajer adayıyım izmitten
şu sınava ilk girişinde kazanan arkadaşlarla tanışmak isterim hedef ilk girişte kazanmak
hatice
saygılar...
temmuz2009 sınavında 7/7 yaptım biraz şokladım

7/7 yapan illa full 5 ay 10 ay her neyse ders çalışıyo değil sanırım. ben son 1 ay çalıştım. Başka biri başka bir dönemde bana bunu söylese kızardım. 1 ayda 7/7 mi yapılır diye. Ama işin esas kısmı başka tabi. Ben şu an 9 yıldır büro işinde çalışıyorum 2 defa staja başlama kursuna 1 defa temmuzda sınava girmeme rağmen mart2009 sınavında açılan kursa gittim. Yani bunların birikimi bu sonuç. Hatta vergi ve genel hukuk derslerinin notlarını bir kere açıp bakmadan sınava girdim desem üzerime yürürsünüz. Dışardan biri direkt burayı okuyunca ne ballı ne şanslı der. Ama hiç dönüp bakıp onca çalışılmış yıla 3 defa gidilen kursu görmez. Maliyet muhasebesinden sadece dağıtımlara ve EDÜM'e baktım. Edüm çıksaydım tam yapabileceğimi sanmıyorum. Ama dağıtımlar mutlaka bu sınavda çıkmasa bi sonraki sınavda kesin çıkacak diye öylesine bakmıştım. Ne diye o kadar konuyu kafama sokmaya çalışayım onun yerine diğer derslere yogunluk verdim. kısacası onca birikim 3 kurs artı 1 ay akşamları işyerinden gelince çalışma, 1 ay cumartesi yarım gün çalışma, 1 ay pazar günleri full çalışma. bu kadar

Büro tecrübesi olan arkadaşlar için süper dönem bu dönemler, genelde her ders uygulamaya yönelik.
Yeterlilik sınavı için hiç kitabım olmadı kursta verilen notlarla çalıştım çok dağıtmayın o kitap bu kitap diye. Bildiklerinizi karıştırırsınız çıkamazsınız işin içinden.
Allah'a emanet olun...