Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bu sınava 3 kez girdim ama olmadı.şunu anladım konsantre olup çalışmak gerekiyor, ben bunu yapamadım heralde.ama haziran 2007 çok ümitliyim inş. bu sefer olucak.(mart sınavına kayda yetişemedim).
bursada özel bir firmada sorumlu olarak çalışıyorum.
Merhabayın arkadaşlar, benimde mayıs 2005 te stajım başladı,kısmetse 7-8 temmuzda bütün derslerden sınava giricem... bilgi alışverişinde bulunursak hepimize çok faydası olur.. selamlar...
sleam arkadaşlar ben daha stjyer değilim fakat işletme öğrencisiyim öğrenmek amcıyla mali müşavirin yanında stajyerlik yapıyorum ögün kardeşimizede teşekkürler birbirmize fikirlerimizi sunarak daha başat,rılı olabiliriz diye düşünüyorum allh kolaylık versin [email protected]
tüm arkadaşlara selamlar
ben de 2006 ocak ayında stajımı başlattım
bu sene sonu itibariyle de bitireceğim umarım
10 dakika önce de siteye kayıt oldum
bütün arkadaşlara iyi bir staj dönemi dilerim
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum sizden bi ricam olacak staj başlatma sınav tarihleri ne zaman ve başvuru tarihlerini ögrenmek istiyorum bide ben 4 yıllık işletme mezunuyum hangi konulardan sorumluyum yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkürler
selam arkadaşlar ben filiz 01.01.2006 itibariyele smmm stajımı başlattım. inşallah mart döneminde ilk sınavıma gireceğim. şu anda istanbulda mali müşavirlik şirketinde çalışmakatayım. hepinize iyi çalışmalar.
bende dosyayı açtırdım 2 kere girdim staj sınavına ama kazanamadım.haziranda tekrar giricem bu sefer olacak inşallah.zaten kazandıktan sonrada gerisi gelecek..herkese başarılar..
23 Haziran mali müşavir staja başlama sınavını kazandım. İstanbul Mecidiyeköy tarafında oturuyorum.İstanbul'da staj yapacak şirket,mali müşavir,denetim firması gibi bir yer arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa e-mailim : [email protected]