personel maaş programı

tekrar girişler internetten alınacak !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokmen

Katkı Sunan Üye
Sigortalılara ait bilgilerin, daha kısa sürede ve doğru bir şekilde bilgisayar tescil kayıtlarına aktarılması ve günümüz teknolojisinden faydalanılarak işverenlere kolaylık sağlanması amacıyla, sigortalı tekrar işe giriş bildirgelerinin de E-Bildirge Projesi kapsamında zorunluluk esasına dayandırılmaksızın internet ortamında alınması, Yönetim Kurulumuzun 26/05/2005 tarihli ve IX/515 sayılı Kararıyla uygun görülmüştür
(alomaliye.com)dan görebilirsinis sizde.

Merhaba,
Sayın gökmen bu (bence) güzel haberi geciktirmeden bizlerle paylaştığın için teşekkürler. e-Devlet dedikleri uygulama bu olsa gerek. Umarım tüm işlerimizi sıra beklemeden zaman kaybetmeden yapabileceğimiz günleri de görürüz.

daha bugun mköyden-bakırköye 1 işçi girişi için arkadaş yolladım. zamana, paraya, emeğe yazık oluyor. Uygulamalar internete girdikçe işimiz daha kolaylaşıyor. Gerçekten sevindirici herkese kolay gelsın.

nezamandan itibaren gönderilebilcek, ben göndermek için girdim fakat yerini bulamadım daha aktif değil herhalde.

sosyal güvenlik hk.

melek arkadaşıma katılıyorum. yaklaşık bir saattir uğraşıyorum gönderme yerimi bulamadım.
bilen varsa söylesin

Arkadaşlar çok fazla uğraşmayın çünkü bende baktım herhangi bir
güncelleme olmamış herhalde 1 temmuz itibariyle güncellenir

İyi Çalışmalar
Pınar EROL
SMMM

KONU HAKKINDA

Aylık bildirgelerin ve sigorta prim ödemelerinin bile internet ortamında yapıldığı bir zamanda böyle bir uygulama için geç kalındığı kanaatindeyim.Bunun zaman,ve maddi açıdan bile yararı olur.İlk girişler bu konu dışında kalabilir.Umarım ileriki günlerde daha yeni böyle konularda yeniliklerle karşılarız....Hepinize kolay gelsin.....

Merhaba ;

İlgili genelgenin ;

9 ) Uygulama, sigortalı tekrar işe giriş bildirgelerini kapsamakta olup, sigortalı ilk işe giriş bildirgelerinin kağıt ortamında alınmasına devam edilecektir.

maddesini ıskalamayalım.

TEKRAR İŞE GİRİŞ

ARKADAŞLAR,

SSK'YI ARADIM HENÜZ ONLARIN TEKRAR İŞE GİRİŞLERİN İNTERNETTEN YAPILABİLECEĞİNİ BELİRTEN 12-145 EK GENELGE HAKKINDA BİLGİLERİ YOKMUŞ.

bende e- bildirge servisini aradım şu anda test girişlerinin yapıldığını söylediler , en kısa zamanda bizleri bildgilendireceklerini söylediler .
gönül isterdiki ilk sigortalılarıda verelim ve kısa sürede sigorta numaralarını alabilelim ama bu genelgede bunun mümkün olmadığı belirtiliyor( bu gün ayın 30 u ve benim hala haziran ayından sigorta numarası belli olmayan 35 yeni girişli personelim var, hergün kontrol ediyoruz e bildirgeleri hemen veremiyoruz)
ama yinede buda iyi bir gelişmedir diyelim ,tüm meslektaşlarımıza hayırlı olsun

ARKADAŞLARIM ARANIZDA OLMAKTAN DUYDUĞUM KEYİF VE MUTLULUĞU ANLATAMAM MUHASEBEYİ TEK BAŞIMA DEĞİL BÜTÜN FORMDAŞLARIMLA
BERABER YAPIYORUM ONUN İÇİN PATRONA ELEMANA GEREK YOK DEDİM
SAYGILAR FERHAT :lol: