Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2008 Maliyet Muhasebesi

atg ' Alıntı:
ne barbat yazmışı..
sınav sonuçları 60 günde açıklansa
öpüp başıma koyacam

60 gün üzerine yakşaık 1 hafta eklemeniz gerekli. 60 gün sınavdan değil kağıtların komisyona tesliminden sonra başlıyor.

nerde yazıyor o dedigin
komisyon teslimi + 60 gün

Üstad black..martta sanki daha fazla bekleme yaşandı..Yoksa ben mi yanılıyorum?

valla mart ayı açıklanmayınca ben 2 sefer turmob u aradım bana 1 haziranda komisyonun sonuçlarını verme zamanının son günü demişlerdi şöyle mantıkla gidersek marttaki sınavın sonuçlarının son tarihi 1 haziransa temmuzun ki 1 ekim olur yani en geç ekimin ilk haftası açıklanır.bence eylülün 2.haftasından sonra açıklanır

iki bayram arası mevzusunu bilirsin :)elimizde patlamasın?

Yasal 60 gün diyoruz ya nerede yazıyor bu? Stajer el kitabında yazıyor.
Ama kanunda yok öyle bişey.

FUSUN hala 15 ekim diyorsun yapma gözünü seveyim:)

FÜSUN ' Alıntı:
Bence (15-10-2008) tarihi açıklama günü....

valla en son açıklanma tarihi o olur eylülün sonu yüksek ama normalde açıklanma süresi sınava 2 ay kala gibi 2-1 ay akala arasında açıklanır bu sefer komisyon yeni herhaldeki mart sonuçlarını geç yetirdirdiler ee tecrübede edindiler martın geç açıklanmasının nedeni yeni komisyon olmasındn kaynaklandı şim bunlar ilk acemiliklerini atlattılar ona görede plan prıoğram yapmışlardır sanırım ;D

bence eylülün son haftası stres başlar...
ekimin ilk haftası açıklanır
ama umarım eylülün 3 haftası açıklanır
:)

FÜSUN ' Alıntı:
Arkadaşlar 4. girişim...Tecrübe....

Benimde 3.girişim:)
Ama 19-20 temmuzdan itibaren saymaya başlarsak 15 ekim tarihinde tam 87 gün oluyor. Yanlışmıyım?

ozbilek ' Alıntı:
FÜSUN ' Alıntı:
Bence (15-10-2008) tarihi açıklama günü....

valla en son açıklanma tarihi o olur eylülün sonu yüksek ama normalde açıklanma süresi sınava 2 ay kala gibi 2-1 ay akala arasında açıklanır bu sefer komisyon yeni herhaldeki mart sonuçlarını geç yetirdirdiler ee tecrübede edindiler martın geç açıklanmasının nedeni yeni komisyon olmasındn kaynaklandı şim bunlar ilk acemiliklerini atlattılar ona görede plan prıoğram yapmışlardır sanırım ;D

kasımda geç açıklnamıştı
laf aramızda ne kadar kıdemli olmuşum

bu sefer erken açıklanacak gibi çünkü martınkini geç açıkladılar boru gibi soru sordullar şimdi erkan açıklayıp kolay soracaklar soruları ;D

kasımdaki sınav 22-23 ünde ona göre hesap yapın

ozbilek ' Alıntı:
Kasımı düşünme hayaller kur,geleceği düşün..ofisi açtığını,elemanlarına talimatlar verdiğini,çayının kaynadığını,ayaklarını masaya uzatıp tebessümle güldüğünü düşün :)

ymm sınav komisyonuyla smmm sınav komisyonu aynımı eğer aynıysa ymm sınavıda martta yapılmıştı önce ymm sınavı açıklandı sonra smmm sınavı ama açıklanma tarihleri arasında 1 ay fark vardı şimdi ymm sınavı ekimde demekki ne olurkomisyon tüm ağırlığını smmm sınav sonuçlarını okumaya verecek ve erken açıklanacak hemde kasımdaki sınava 60 gün öncesinden açıklanacak gibi tahmin ediyorum ;D

onurcan ' Alıntı:
ozbilek ' Alıntı:
Kasımı düşünme hayaller kur,geleceği düşün..ofisi açtığını,elemanlarına talimatlar verdiğini,çayının kaynadığını,ayaklarını masaya uzatıp tebessümle güldüğünü düşün :)

valla bu sınav düşündüğüm gibi geçerse öyle yaparım belli olmaz ;D