sonkale ' Alıntı:iyi akşamlar gülümse
aranırsan sende bizi aramayı unutma
süperdi arkadaşımmumin16 ' Alıntı:Allah'a dua ettim sınav çıkışı bidaha ankaraya yolumu düşürme diye! duam kabul edildi ama sınavı kazanarak değil, bursanın sınav merkezini istanbula aldılar. dua ederken birdaha daha ayrıntılı ve açık edecem.
Gerçekten süperdi yaa1517 ' Alıntı:süperdi arkadaşımmumin16 ' Alıntı:Allah'a dua ettim sınav çıkışı bidaha ankaraya yolumu düşürme diye! duam kabul edildi ama sınavı kazanarak değil, bursanın sınav merkezini istanbula aldılar. dua ederken birdaha daha ayrıntılı ve açık edecem.
1517 ' Alıntı:süperdi arkadaşımmumin16 ' Alıntı:Allah'a dua ettim sınav çıkışı bidaha ankaraya yolumu düşürme diye! duam kabul edildi ama sınavı kazanarak değil, bursanın sınav merkezini istanbula aldılar. dua ederken birdaha daha ayrıntılı ve açık edecem.
mumin16 ' Alıntı:Allah'a dua ettim sınav çıkışı bidaha ankaraya yolumu düşürme diye! duam kabul edildi ama sınavı kazanarak değil, bursanın sınav merkezini istanbula aldılar. dua ederken birdaha daha ayrıntılı ve açık edecem.
gitarist34 ' Alıntı:Forumdaki herkes yok olmuş galiba, demek bunlar işyerlerinden bağlanıyor....hımmmm.....
gitarist34 ' Alıntı:Kendi kendime konuşsam deli derler mi acaba :-\ :-[