gitarist34
Katkı Sunan Üye
Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
A a a bir dünyalı..... Merhaba........
A a a bir dünyalı..... Merhaba........
gulsevdam ' Alıntı:bende sizin dünyanızdanım iyi akşamlar herkese...
gitarist34 ' Alıntı:Kendi kendime konuşsam deli derler mi acaba :-\ :-[
gulsevdam ' Alıntı:hala iyiyim gülümse
gulsevdam ' Alıntı:bende stres sıfır yeni ölçtüm
ama kalabilme ihtimalim yüksek nasip
maliyetten geçersen gülümse kaynakların benim dimi sen daha görmek istemezsin onları
inşallah geçersin gulsevdam inşallah hepimiz yarın iyi haberler alırız. herkes emeklerinin karşılığını alır umarım...gulsevdam ' Alıntı:bende stres sıfır yeni ölçtüm
ama kalabilme ihtimalim yüksek nasip
maliyetten geçersen gülümse kaynakların benim dimi sen daha görmek istemezsin onları
gulsevdam ' Alıntı:kız valla geri vercem hem inş. kalmazsın filan der insan aşk olsun
kalırsamda emanet ben ankarada sınava giriyorum ya gelir alırsın
hem delimisin çocuğun smmm olmasın biz yandık onlar yanmasın
ZALE ' Alıntı:iyi akşamlar arkadaşlar bugün kesin açıklanacak yarın dedim ve arkadaşlardan biri fısıltı bunlar onlar serek girerler ve böyle atıp tutarlar dedi ama gerçekten bak yarın % 100 açıklanacak sabah aramalar başlar ama öğleden sonra kesin internette yayınlanacak
umutburcak ' Alıntı:farkettim ki sınavdan beri sürekli kafamda şöyle bir ses var: ordan 10 verse, ordan 5 verse...durmadan kafamda not hesaplıyorum, bugün bu ayyuka çıktı...kendimi defalarca bıraktım defalarca geçirdim...hangisi ağır geldi onu da bilmiyorum..yarın da eziyet olacak ama inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız da değer...gereksiz bi soğukkanlılık vardı bugüne kadar bende, kitaplarımı hazırladım, kalemlerimi çıkardım, 1 senedir çakıldığım masanın üzerine koydum, umarım oradan kaldırırım yarın...hepimiz için dua edicem bugün...
ZALE ' Alıntı:anladım tabiki benim bu ikinci girişim ilk sınavda 6 tanesini verdim ve 1 dersim kaldı ve geçen sınavdan beri bu forum girer ve okurum herşeyi iyi biliyorum sadece yazmak zor geliyordu bana öğrendiğim bu bilgiyi hepinizle paylaşmak istedim